EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
24. 11. 2020

Concepts "Turdunken"

Představujeme Vám boty Nike SB „Duck“ High.

To opravdu není překlep. Nike Skateboarding spolu s obchodem Concepts navrhli design, který využívá bohaté texturování a lesklé detaily, aby vzniklo barevné provedení, které napodobuje vzhled samečka divoké kachny. Měkká kůže na bočním dílu má texturu podobnou peří a nadýchaný materiál u paty připomíná jemná pírka. Jazyk a logo Swoosh jsou z duhové kůže, která připomíná pestré zbarvení kachní hlavy. Značkové motivy Concepts ožívají uvnitř boty s krásným potiskem toile de jouy na stélce a na podšívce lemu.

 Concepts, mistr umění společného provádění a tvůrčího projevu, se stává nejnovějším spolupracovníkem Dunk High pro rok 2020, který se snaží pozdvihnout a zajistit skutečně jedinečné ztvárnění slavného basketbalového profilu boty pro sváteční období.

turdunken-_2020_10_concepts-nike-sb-dunk-high-turdunken-release-date-5 turdunken-_2020_10_concepts-nike-sb-dunk-high-turdunken-release-date-7

Tato spolupráce, rozvíjející desetiletý vztah s Nike SB, který začal v roce 2008, se nachází v pozici v kdy navazuje na populární Lobster Dunk Lows, jemně růžové 'When Pigs Fly' Dunk Hi and the iridescent ' Holy Grail 'Dunk Low z roku 2015. Inspirován základem Louisiany, který je celostátně proslulý evangelizovanými citacemi telecastera Johna Maddena během her NFL na Den díkůvzdání.

A to s příhodným názvem tenisky' TurDunken '(aka Mallard), jak je podrobně popisuje kreativní ředitel Concepts Deon Point, „byly formulovány s ohledem na třídění jídla, fotbalu a přátelství“, které správně charakterizuje sváteční období. Program „TurDunken“, který napodobuje symbolické a ​​specifické sportovní dědictví, slouží jako obrazné vyjádření „atmosféry poháněné skateshop komunity po celém světě“

 

 turdunken-_2020_10_concepts-nike-sb-dunk-high-turdunken-release-date-8

 

Již velmi brzy najdeš tento klenot i v nabídce našeho obchodu POPNAME.

Sleduj nás na našem Instagram účtu @popname_cz a dozvíš se další podrobnosti o způsobu prodeje.