EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
15. 11. 2020

Dunk Elephant

Boty Nike SB Dunk Low Pro inspirované barevnou grafikou ikonického modelu bot Air Max 1 Atmos v nabídce obchodu POPNAME.

 

Spolupráce japonského obchodu Atmos se společností Nike má již dlouhou tradici. Počátky této spolupráce sahají až do roku 2002. K nejoceňovanějším výsledkům spolupráce s Atmosem patří model Air Max 1 z roku 2007, který se vyznačoval potiskem „sloní kůže“ a akcenty v odstínu zelenkavé barvy jade.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-atmos-elephant-popname-5182

 

 

O více než deset let později tento design zvítězil v kampani Vote Back společnosti Nike během akce Air Max Day 2016 a vysloužil si tak návrat v rámci svátku Air Max Day. Díky kolektivnímu hlasu komunity byl model Air Max 1 atmos elephant upřednostněn před stovkou dalších ikonických modelů Air Max a vybrán pro návrat. Jak ale vlastně vznikla tato „absolutní jednička“? A co z ní učinilo takovou ikonu, kterou dnes mnozí obdivují?

Vrchní návrhář Atmosu se nechal inspirovat jednoduchou, přímou myšlenkou. Spojil lásku týmu Atmos k botám Air Jordan III s představou slona sprchujícího se v divočině a vytvořil potisk „sloní kůže“, který doplnil akcenty v barvě jade, která mý symbolizovat vodu.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-atmos-elephant-popname-5037

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-atmos-elephant-popname-4902

 

 

Rok 2020 je ve znamení modelu Dunk od Nike SB a inspirace designu "Atmos Elephant" se objevuje i na této ikonické siluetě, kterou mají v oblibě skaters a sneakerheads po celém světě. A tak po modelu bot Infrared a Safari je tu další model Nike SB Dunk v naší  nabídce, který se nechal inspirovat Air Max modelem od Nike.

 

 

 

 

 

 

Sleduj náš instagram @popname_cz a zůčastni se RAFFLE prodeje bot Nike SB Dunk Low Pro "Atmos Elephant".

Velké poděkování patří klukům Marek Kocák, Eda Jarolímek a Kubo Krížo za testování bot na pražském Vyšehradě. Dle výsledků je bota je způsobilá k běžnému užívání.