EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
10. 04. 2019

HARDIES x adidas

           Představujeme vám již druhou kolekci bot a oblečení adidas Skateboarding a Hardies Hardware. Tento limitovaný drop je určen Tyshawn Jonesovi a jeho kámošům a celkový návrh kolaba pak také esteticky odpovídá značce Hardies.

Hlavním prvkem kolekce je pak zbrusu nový model bot SABALO, který toto jaro značka adidas Skateboarding nově uvedla na trh. Design této skate boty je inspirován "rybím okem", objektivem kamery, který se velmi často používá při focení, nebo točení skateboardingu. Sabalo x Hardies má jednolitý a bezešvý svršek z hladké kůže v bílé barvě a je doplněn prodyšnou textilní částí ve spodku jazyku a vypolstrovanou textilní částí paty a achilovky. Vulkanická podešev s novou technologií vzorku podrážky Geoflex. Na botě najdeš fialové detaily vyšitého loga adidas, stélky a polstrování patky. Fialové provedení má i potisk a vlaječka adidas x HARDIES na vršku jazyk a také boční gumové zakřivení na stěně boty.

Kolekce je doplněná také o klokanku v šedé barvě s fialovými pruhy adidas po celé ploše. Dále také o polstrovanou bundu s odepínacími rukávy, dresem inspirovaným americkým fotbalem a černými cargo kalhoty s velkými kapsami a odepínacími nohavicemi, které tak rychle přeměníš na kraťasy.

Plánovaný datum uvedení do prodeje je ve čtvrtek 11.4.2019 i na POPNAME.