EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
14. 01. 2020

P-Rod Dunk

Nike Skateboarding představuje další svojí limitovanou edici bot, tentokrát ve spolupráci s P-Rodem (Paulem Rodriguezem).

Ikonická silueta kotníčkových bot Dunk SB je jako stvořená k tomu, aby vzdala poctu kořenům skateboardové legendy, která je na palubě Nike SB již od roku 2005.

Tenhle bílý model Dunk High na sebe bere jasné odstíny červené a zelené, které odkazují k Paulovu mexickému původu. Barva podrážky je také v mexické trikolóře a vnější swooshy jsou každý jiný, jeden zelený a druhý červený.

Na štítku jazyka, stélce a dalších místech najdeš tematické grafické motivy, které prozrazují jeho zálibu v boxu. Jazyk zdobí štítek ve stylu loga boxerských trenek a na vnitřní vložce pak najdeš grafiku P-Rodových zafačovaných pěstí. Ozdobná spona ve tvaru pásu pro šampiony s římskými číslicemi a lesklými kamínky oslavuje 15 let, které Rodriguez strávil s touhle značkou. Materiál svršku je z premium hladké kůže a evokuje materiál boxerských rukavic.

 

Release je stanoven na 18.1.2020 a v nabídce našeho obchodu se několik kousků objeví také. A to formou RAFFLU, tedy prodeje na základě losování z registrací.

Registrace bude otevřena již brzy a nalezneš ji zde.

 

15. 1 2020

ČTĚTE POZORNĚ!

REGISTRACE NA PRODEJ BOT FORMOU RAFFLE:

Vzhledem k velmi omezenému množství je registrace otevřena pouze pro Česko a Slovensko a je povolena jedna registrace na osobu, podvodné registrace jsou filtrovány a do slosování se nedostanou.

Bohužel nemůžeme ani akceptovat více registrací na rodinné příslušníky, spolubydlící a další podobné kličky.

Registrace budou uzavřeny v sobotu 18. 1. 2020 v 09:00 kdy následně proběhne slosování a vylosovaní výherci budou během jedné hodiny obeznámeni na jejich zadaný e-mail. Pokud tedy máte opravdu zájem o zakoupení kontrolujte si v sobotu dopoledne mailovou  schránku, jestli vám přišel potvrzovací e-mail.

Na ten je požadována zpětná odpověď s potvrzením přijetí balíku na dobírku.

Až po jeho potvrzení se bude zboží odesílat na zadané adresy v registraci. Pokud tak neučiníte, bude vaše místo nabídnuto dalším vylosovaným v pořadí.

Cena je stanovena na 2999 Kč / 115

 

 

18. 1. 2020

Registrace jsou uzavřeny a vylosovány, všem výhercům jsme odeslali e-mail s informacemi.

 

 

SP20_NIKE-SB_Paul_Rodriguez_Dunk_Hi_Mexico_Boxing_1190

 

nike-sb-dunk-hi-p-rod-banner-1190