EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
02. 01. 2020

POETS

Gino Iannucci, 46 let, Long Island, New York.

Gino je legenda a skater s nezaměnitelným stylem a to, že patří do teamu Nike SB a nebo Fucking Awesome mluví za všechny jeho kvality. Gino je také zakladatelem značky POETS, kde vydává menší kolekce oblečení inspirované jeho dětstvím, oblíbenými filmy a sporty z mládí jako je tenis a hokej.

Všichni fanoušci se můžou těšit na velmi limitovanou kolekci bot POETS x Nike SB Bruin React, která se objeví i v nabídce obchodu POPNAME.

Boty jsou vyrobeny z kombinace semiše a canvasu na svršku a klasické vulkanické podrážky. Jsou celé černé a z boku mají natištěný zelený swoosh, který přesahuje až na lem podrážky.

Na jazyku je nášivka Nike SB a na patce pak bílá výšivka loga POETS.

O času a formě prodeje vás budeme informovat na našem IG účtu popname_cz

 

8. 1. 2020

REGISTRACE NA PRODEJ BOT FORMOU RAFFLE:

Vzhledem k velmi omezenému množství je registarce otevřena pouze pro Česko a Slovensko a je povolena jedna registrace na osobu, podvodné registrace jsou filtrovány a do slosování se nedostanou.

Cena je 2299 CZK / 90 EUR.

Registrace budou uzavřeny v sobotu 11. 1. 2020 v 09:00 kdy proběhne slosování a vylosovaní výherci budou obeznámeni na e-mail během soboty dopoledne, kde bude požadována jejich zpětná odpověď s potvrzením přijetí balíku na dobírku. Po jejich potvrzení se bude zboží odesílat na zadané adresy v registraci. Pokud tak neudělají, bude jejich místo nabídnuto dalším vylosovaným.

 

11. 1. 2020 9:00

Registrace jsou uzavřeny a vylosovány, všem výhercům jsme odeslali e-mail s informacemi.

 

 

poets-brand-nike-sb-react-banner-2020-1