EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
20. 12. 2019

RAYGUNS

Poslední drop roku od Nike SB je tu a myslíme, že se jedná o ten nejlepší.

Tato edice je věnována jako pocta a odkaz Sandy Bodeckerovi, který se velkou měrou zasloužil o filosofii a směr kolekce Nike Skateboarding.

Představujeme tak jeho oblíbený a ikonický model bot Dunk Low Pro QS Raygun od Nike SB v barevném provedení Black / Tie-Dye a White / Tie-Dye. Jedná se o limitovanou edici, která se poprvé objevila u SB v roce 2005 a inspirovala se barvami smyšleného basketbalového týmu Roswell Rayguns z Nike kampaně z roku 2002. Dresy RR měli černou a bílou variantu dokreslenou žluto-oranžovým proužkem. Emblém teamu měl uprostřed zeleného mimozemšťana s basketbalovým míčem namísto hlavy a s paprskovými pistolemi.

Tato colorway bot je také odkazem na první řadu bot Nike SB Dunk Low a také na Sandyho oblíbenou batikovanou Rayguns mikinu. Střední část a patka boty je tak oproti původní kolekci smíchána do žluto-oranžové batiky. Obě varianty mají černý kožený swoosh a tlustý FATY prodyšný jazyk.

Celý svršek je vyroben z hladké kůže, odlehčená cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Uvnitř boty nášivka s číslem 58 symbolizující písmena SB. V balení jedny tkaničky navíc.

V nabídce našeho obchodu budou obě dvě varianty v prodeji formou RAFFLE tedy losováním z registrací. Zaregistrovat se můžete na oba dva modely bot, ale musíte si udělat dvě různé registrace.

Očekáváme i dětskou variantu a ta by se měla náhodně objevit v prodeji e-shopu.

Vstup do REGISTRACE najdete dole na konci článku již brzy! 

 

rayguns-1190

nikesb_dunk_raygunspack_020d4294749750daa11b9b866154bc17 

 

 

sandy-2019_nike-sandy-bodecker-10

 

23.12.2019

REGISTRACE NA PRODEJ BOT FORMOU RAFFLE:

Boty jsou k dispozici ve dvou barevných variantách White a Black.

 Zaregistrovat se můžete na oba dva modely bot, ale musíte si udělat dvě různé registrace.

Vzhledem k velmi omezenému množství je registarce otevřena pouze pro Česko a Slovensko a je povolena jedna registrace na jednu barevnou variantu, podvodné registrace jsou filtrovány a do slosování se nedostanou.

Cena je 2799 CZK / 110 EUR.

Registrace budou uzavřeny v pátek 27.12.2019 kdy proběhne slosování a vylosovaní výherci budou obeznámeni na e-mail během pátku dopoledne, kde bude požadována jejich zpětná odpověď s potvrzením přijetí balíku na dobírku. Po jejich potvrzení ze bude zboží odesílat na zadané adresy v registraci. Pokud tak neudělají, bude jejich místo nabídnuto dalším vylosovaným.

 

27.12.2019 11:00

Registrace jsou uzavřeny a vylosovány, všem výhercům jsme odeslali e-mail s informacemi.