EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
22. 07. 2021

Dime x Vans

 
Do nabídky našeho obchodu právě teď míří speciální kolaborace značek Dime x Vans a v sobotu 24. července najdeš u nás v prodeji dvě varianty zbrusu nového modelu bot Vans s názvem Wayvee, tmavě modrou a také bílou barevnou kombinaci.
Je vidět, že Vans jen tak nečinně nesedí a nesleduje své ikonické siluety, jako je Old Skool, Slip-On a nebo Era, které mají své místo v botníku lidí po celém světě již od 60.let.
Místo toho značka pokračuje v zavádění zcela nových modelů, jako je třeba Berle, AVE, Sk8-Low a mnoho dalších. Cali značka tedy představuje další novou skate siluetu, která je navíc ve spolu práci s kanadským Dime.
 
Vans tedy oficiálně debutuje se svým nejnovějším stylem, botami Wayvee.
Vůbec první barevné varianty Wayvee přicházejí ve spolupráci s Dime v odstínech Evening Blue a Egret a může se pochlubit luxusní semišovou konstrukcí a spoustou technologií, které vám zajistí dlouhé, pohodlné a kvalitní skejtování . Na svršku boty jsou zabudovány vyztužené průsvitné síťované čtvrti, které zajišťují maximální prodyšnost, zatímco špička DURACAP zajišťuje, že Wayvee vydrží vše, co jim naložíte. Interiér LuxLiner pak dodává teniskám střih podobný ponožce, což dále zlepšuje podporu a pohodlí. Na podrážce najdete patentovanou podešev Wafflecup společnosti Vans, která  zajišťuje cit, odpružení při nárazu a celkovou odolnost.
Z estetického hlediska boty bodují ikonickým logem Dime na podrážce, žlutými doplňky na patkách, uvnitř stélky a taky boxy... 
You know?

 

 

dime-vans-skate-wayvee-banner-popname-_5208

 

Boty si již můžeš prohlédnout ZDE.