EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
27. 07. 2021

FTC Dunk

Od roku 1986 je FTC prostě více než skateshop, je to ztělesnění a představa toho, kam až může skate kultura dojít. Je to skvétající scéna poháněná kreativitou, která vzešla v 90. letech v San Francisku a postupem času se stala díky obchodům v Barceloně, Nagoye, Osace a Tokiu globální Mekkou skateboardingu. Přitom Kent Uyehara původně provozoval cyklo-ski obchod Free Trade Center, který po převzetí po svém otci předělal na skutečný skateshop FTC (For the City).

 

 

FA21_SB_FTC_ASSETS_Footwear_01

 

 

Poslední verze modelu Dunk Low se Nike SB vrací zpátky k počátkům a jdou ještě hlouběji do historie.

Zakladatel značky FTC Kent Uyehara a Nike SB se nechali inspirovat japonskou tradicí a přenášejí tak pojetí interiéru lázní sentó do zpracování bot Nike SB Dunk. Model Dunk FTC přímo čerpá z estetiky a tradice japonských veřejných lázní, které se datují stovky let nazpět. Zůstávají však nedílnými komunitními prostory, kam si všichni lidé přicházejí doplnit energii, osvěžit se a uniknout z každodenní rutiny.


Krystalově modrý semiš, ledově bílá kůže, čirá podrážka a jasně smaltované prvky zachycují dokonalou čistotu sentó.

 

 

FA21_SB_FTC_ASSETS_Lifestyle_01

 

 

FA21_SB_FTC_ASSETS_Lifestyle_03

 

 

FA21_SB_FTC_ASSETS_Lifestyle_04

 

 

FA21_SB_FTC_ASSETS_Footwear_02_IG

 

 

 

Boty Nike SB Dunk Low Pro by FTC najdeš již brzy v nabídce našeho obchodu, sleduj náš instagram @popname_cz a dozvíš se další podrobnosti prodeje této limitované edice.