EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
08. 09. 2021

Tyson Peterson

Vans hrdě představuje zcela nový model bot Wayvee Tyson Peterson, postavený od základů podle podnětů a návrhů jejich teamových jezdců.

Tento model bot jste již mohli zaznamenat v kolabu s kanadskou značkou Dime, která přistála i v naší nabídce koncem července 2021.

Wayvee je navržený tak, aby posouval hranice stylu a progrese, představuje evoluci ve skate výkonu se svěží estetikou inspirovanou unikátním přístupem Tysona k módě i ježdění.

Tyson Peterson, známý svým eklektickým stylem, svou šikovností a kreativitou na desce, je opravdovým originálem, který se svým přístupem posouvá hranice toho, co je na desce možné.

Pro svou novou barevnou kombinaci Wayvee se Tyson napojil na jednoduchou černou siluetu, která je doplněna na středním panelu, v místě průsvitné síťoviny, trikolórou červené, žluté a zelené barvy.

 

 

vans-the-wayvee-collection-by-tyson-peterson-release-info-5

 

 

Svršek je vyroben v kombinaci semiše, textilu a hlavně pak průsvitného ripstopu, který zajišťuje maximální prodyšnost. Z boku našitá kožená ikonická vlnka s malou vlaječkou Vans, první horní očko je zesílené a vyrobeno z plastu, na jazyku signatura Vans s drobnými symboly míru, polstrovaný lem patky, velmi pohodlná, anatomicky tvarovaná vnitřní stélka PopCush pro tlumení nárazů a odolná Duracap vrstva se zesílenou špičkou. Vulkanizovaná černá podrážka s vaflovým vzorem je také vybavena technologií Waflecup, která zajišťuje oporu mezipodešve pro lepší cit na skejtu.

Na vnější straně boty je červený 3D nápis Vans a na patě vyšitá signatura Tyson Peterson.

Od středy 08.09.2021 v prodeji na POPNAME.

 

 

vans-the-wayvee-collection-by-tyson-peterson-release-info-1

 

 

vans-the-wayvee-collection-by-tyson-peterson-release-info-2

 

 

vans-the-wayvee-collection-by-tyson-peterson-release-info-3