EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
06. 01. 2022

Nike SB Ishod

NOVÁ SIGNATURE BOTA NIKE SB S OLDSCHOOLOVÝMI PRVKY.

Když nastal čas navrhnout jeho vlastní signature botu, byl u toho Ishod Wair od začátku do konce. Je plná prvků z legendárních basketbalových tenisek 90. let (víš třeba, že Ishod se nejdřív zamiloval do basketu?) a chlubí se skvělou odolností, kterou prostě k ježdění na prkně potřebuješ – co třeba tahle nová cupsole podrážka? Nike SB Ishod Wair balancují na hraně mezi originálním stylem a moderní skateboardovou inovací.

Poklona 90.‎ létům

Odolné semišové krycí vrstvy vytváří klasický vzhled.Prodyšný síťovaný díl je vyrobený z pružných plastových krycích vrstev, které se vrací ke vzhledu basketbalových bot z 90. let.Obrácené logo Swoosh na patě vzdává hold modelu Nike Air Darwin a Ishodově první lásce, basketbalu.

Funkční technologie Nike React

Vložená stélka s technologií Nike React je vyrobena z lehké a odolné pěny, která je zárukou plynulého, citlivého ježdění a lepšího kontaktu s prknem.

Nová cupsole podrážka

Nový design vyniká odolnou a pružnou cupsole podrážkou, díky které botu rychleji prošlápneš a nic ti nebrání vyrazit v ní rovnou na skejt.Specifický skateboardový stromečkový vzorek na podrážce vytvořený na základě získaných dat je přilnavý přesně v těch místech, kde to potřebuješ nejvíc.

 

Boty Nike SB Ishod Wair v olivové barvě najdeš od pátku 7.1.2021 v prodeji na POPNAME

 

nike-sb-ishod-wair-signature-popname-2

 

nike-sb-ishod-wair-signature-popname-3

 

nike-sb-ishod-wair-signature-popname-4

 

Nike-Ishod