EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
06. 01. 2022

Polar Jackets

Zimní bundy od značky Polar Skate Co. z kolekce Winter 2021 /2022 najdeš také v nabídce našeho obchodu. Jedná se o dvě super lehké péřovky Lightweight Puffer a jednu o něco více silnější s názvem Basic Puffer Jacket.

 Bundy Polar Skate Co. s názvem Lightweight Puffer Jacket máme v černé a olivové barvě. Na levé kapse výšivka s malým logem POLAR v bílé barvě. Je to lehká prodyšná bunda se svrchní částí z dvojitého ripstopu. Má zapínání na YKK zip a cvočky. Dvě boční kapsy a dvě skryté vnitřní kapsy. Vyplněno peřím s certifikátem R.D.S. a svrchní ochrana přírodní bio impregnací. Materiál 97% bavlna a 3% graphene.

 

Silnější bunda Polar Skate Co. Basic Puffer Jacket v černé barvě má na levé straně prsou vyšitý malý nápis POLAR v bílé barvě. O něco více tlustší, ale prodyšná bunda se zapínáním na YKK dvouucestný zip a také přidané kovové cvočky. Dvě boční kapsy na ruce a dvě skryté vnitřní kapsy. Elastické stahování pasu a límečku na krku. Vyplněno peřím s certifikátem R.D.S. a svrchní ochrana přírodní bio impregnací. Materiál 100% polyester.

 

 

polar-skate-co-popname-1-3

 

polar-skate-co-popname-1-4

 

polar-skate-co-popname-589-1