EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
25. 03. 2021

PUIG

Vynikající francouzský skater Lucas Puig a adidas Skateboarding představují promodel bot PUIG.

Silueta byla uvedena na trh již během roku 2020. Ať již první verzí, která vzešla z návrhu kolaba PALACE a nebo jako samostatný promodel na konci roku 2020. A stává se tak oslavou Puigova téměř desetiletého působení u Three Stripes (tří proužků).

 

 

adidas-skateboarding-lucas-puig-pro-black-white-green-banner-popname-_8182

 

 

Boty jsou popisovány jako mix britské street sub-kultury a francouzské luxusní módy a PUIG nám tak nabízí zajímavý hybridní vzhled soustředěný kolem jazyka ve stylu bot Samba a vyvýšeného lemu zadní části paty v závodním stylu. Navíc s grafikou zeleného trojúhelníku (ála logo PALACE), který se vine ze spodku podrážky.

Svršek boty je pak vyroben z premium semiše s technologií adiTUFF. Zlatá značka adidas trefoil je vyražena na super-pohodlném jazyku jazyku a na boční straně je pak zlatým písmem natištěno PUIG (skript písma nám i zde připomíná Palace).

 

 

adidas-skateboarding-lucas-puig-pro-black-white-green-banner-popname-_8190

 

 

 Podrážka má nové hi-tech provedení, navíc je i vzhledově velice povedená a také s tlumící technologií adiPRENE.

„Cílem modelu PUIG bylo vytvořit něco funkčního pro skateboarding, ale také začlenit Lucasův osobní styl a estetiku do obuvi,“ řekl ředitel designu adidas skateboarding Scott Johnston. "Jsme opravdu vděční za to, že máme partnery, kteří byli všichni otevřeni tak autentickému procesu návrhu. Spolupráce mezi značkou adidas, Lucasem a (zakladateli Palace) Levem Tanju a Garethem Skewisem byla doposud jednoznačně jedním z nejkreativnějších a nejčestnějších partnerství u adidas Skateboarding."