EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
29. 03. 2021

Dunk VEGAN

Nike SB Dunk High Pro VEGAN Baroque Brown

Baroque Brown / Baroque Brown

"VEGAN"

Release 03 / 2021

Purple Box Era

 

 

nike-sb-dunk-high-pro-vegan-leather-baroque-brown-popname-_MG_6366

 

 

                                    Ikonický model bot Nike SB Dunk High Pro v barevném provedení Baroque Brown je úplně prvním modelem bot Nike SB, který je vyroben z veganské kůže a také proto se mu přezdívá VEGAN Dunk. 

Kotníková verze má svršek vyrobený z hladké syntenické kůže v hnědé barvě a je doplněna zelenými akcenty na tkaničkách, podrážce a na štítku jazyka.

 

 

nike-sb-dunk-high-pro-baroque-brown-VEGAN-popname--_XPRO99

 

 

nike-sb-dunk-high-pro-baroque-brown-VEGAN-popname--_IMG_9962

 

 

Všechny ostatní výrobní technologie zaměřené na skateboarding spojené s Nike SB Dunks jsou pak zachovány. Jen přibyla další etická výhoda a to, že během procesu výroby nejsou použity žádné materiály pocházející ze zvířat. Tyto boty jsou tedy super i pro toho, kdo hledá alternativy kožené obuvi.

 

Barevná kombinace také vychází z jídla "Beef and Broccoli" hovězí s brokolicí, což je trochu v protikladu s VEGAN filosofií, ale inspiraci hledejme jen v barvě.  Odlehčená, cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Prodyšný jazyk a polstrovaný lem kotníku pro větší pohodlí, perforovaná špička a z boku klasický swoosh. Na jazyku nášivka s logem Nike SB. V balení hnědé tkaničky navíc.

 

 

nike-sb-dunk-high-pro-baroque-brown-VEGAN-popname--_XPRO95

 

 

Boty budou již brzy v naší nabídce formou rafflu, sleduj náš instagram pro bližší informace.

@popname_cz

 

Honza Sádra Roušal / foto Radek Maurer.

 

 

30.03.2021

 

Pravidla a podmínky RAFFLE prodeje bot Nike SB Dunk High Vegan.

Čti pozorně!!!

 

Raffle se bude konat formou zaplacení registrace a dále splnění podmínek na našem instagramovém účtu @popname_cz

Tyto 4 body musíš splnit, aby jsi se dostal do RAFFLE slosování:


1. Vyplň a zaplať registrační formulář. Link najdeš na konci článku a nebo v našem biu na instagramu @popname.cz. Ten bude v náhodný čas uzavřen

2. Sleduj náš instagramový profil @popname_cz

3. Dej like fotce s botami Nike SB Dunk High Vegan, která se objeví na našem instagramu @popname_cz

4. Povolena pouze jedna registrace na osobu, žádné adresy pro přesměrování!

5.Neposílejte DM ani nevolejte do obchodu, veškeré info je popsáno zde, jen pozorně čti.

 

Určeno pouze pro Česko a Slovensko.

Cena bot je 2799 CZK / 110€.

K dispozici jsou velikosti US 5.5 - US 13.

 


Informace k platbě předem.


Nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují, tedy strhávají na náš účet.


Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Bohužel čas za který se dostanou zpět k majiteli neovlivníme a je v režii té konkrétní banky, kterou máš.


Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registrace navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci, její údaje adresy, e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.


Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to znamená, že jsou peníze zatím blokovány platební bránou.


V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme, tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.


Po uzavření registrace (čas není pevně stanoven), proběhne důkladná kontrola a poté teprve losování. Pak budeme výherce i nevylosované kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Hodně štěstí!

 

31.03.2021


RAFFLE uzavřen!

Výherci vylosováni. Zbylé velikosti budou kolem 14:00 v prodeji on-line.

Link zde: Nike SB Dunk High Vegan