EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
07. 10. 2020

Air Trainer 1

Boty z Orange Label kolekce značky Nike SB.

Model s názvem Air Trainer 1 ISO v barevné kombinaci Medium Grey/Black-White, kterému se přezdívá také díky zeleným doplňkům na botě jako "Chlorophyll".

Chlorofyl je zelený pigment obsažený v zelených rostlinách, sinicích a některých řasách. Chlorofyl v průběhu fotosyntézy absorbuje energii světelného záření a používá ji k syntéze sacharidů z oxidu uhličitého a vody.

 

nike-sb-air-trainer-1-popname-banner-1190-

 

Model bot Nike Air Trainer 1 byl v minulosti k vidění u legend  jako je multi-sportovec Bo Jackson. Bo je bývalý profesionální hráč baseballu a amerického fotbalu. Je jediným profesionálním sportovcem v historii, který byl jmenován do All-Star jak v baseballu tak i ve fotbalu. Jacksonova elitní úroveň dovedností ve více sportech mu dala pověst jednoho z největších sportovců všech dob. Dalším propagátorem modelu Air Trainer je tenista John McEnroe, nebo později také první superstar tenisu Andreas Agassi. Podle výpovědi Sandy Bodeckera prý McEnroe o botě řekl, že je to ta nejlepší bota jakou měl kdy při tenisu na noze.

 

nike-sb-air-trainer-1-ISO-medium-grey-black-white-chlorophyll-1973

 

 

Kotníčková verze má svršek z kombinace semiše a kůže, textilní mesh je pak použit u jazyku. Na začátku šněrování je trakční pásek na suchý zip, který zajištuje větší stabilitu. Na konci pak dvojité zesílené očko pro pevnější dotažení.

Nike SB Air Trainer 1 Chlorophyll již brzy v nabídce našeho obchodu.

 

 

nike-sb-air-trainer-1-ISO-medium-grey-black-white-chlorophyll-1984

 

nike-sb-air-trainer-1-ISO-medium-grey-black-white-chlorophyll-1989