EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
07. 07. 2020

Blue Fury

                                               Nike SB nás stále překvapuje svými tvůrčími spoluprácemi a projekty, které se dotýkají designu, kreativity, hudby a různých subkultur. Tentokrát nám představuje další limitovaný model bot Nike SB Dunk Low Pro s názvem "Blue Fury".

Přesný název jejich colorwaye je Blue Fury/Deep Royal-Blue Fury a zapadá do mozaiky trojice bot Dunk Low, která vychází z inspirace barev koktejlu Incredible Hulk a barev ingrediencí z kterých se připravuje. U modelu Blue Fury je to tyrkysově modrá barva alkoholu s názvem Hpnotiq.

Tento ikonický model Dunk Low Pro Blue Fury v kombinaci světle a tmavě modré barvy má svršek vyroben z broušeného semiše, odlehčená čirá podešev má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Celá podrážka je vyrobena systémem cupsole a je prošívaná. Na patce je stříbrný štítek s vyšitým nápisem Nike a na jazyku nášivka s logem Nike SB. Polstrovaný tlustý jazyk zajišťuje dokonale padnoucí pocit, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Lem kotníku je opět také velmi příjemně polstrovaný pro větší pohodlí při jízdě i běžném nošení. V balení najdeš jedny tkaničky navíc v tmavě modré barvě. Tato SB edice je vydávána ve fialových boxech.

Následují dva modely Nike SB Dunk Low Pro z této řady, kterými jsou očekávaná edice bot Muslin, která odkazuje na vzhled koňaku Hennessy, a pak boty s výraznou žlutou barvou džusu a názvem Laser Orange, které jsme již v nabídce měli v měsíci květnu.

 

 

Sleduj @popname_cz účet na Instagramu, odebírej newslettery na spodní liště shopu a dozvíš se tak další info a podrobnosti o formě prodeje bot Nike SB Dunk Low Pro Blue Fury, které se chystá každým dnem.

 

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-blue-fury-1718

 

nike-sb-dunk-low-pro-blue-fury-1720

 

nike-sb-dunk-low-pro-blue-fury-1721

 

nike-sb-dunk-low-pro-blue-fury-1723

 

nike-sb-dunk-low-pro-blue-fury-1733

 

Otevíráme RAFFLE na prodej bot Nike SB Dunk Low Blue Fury.

 

POZOR ČTI POZORNĚ PRAVIDLA RAFFLE PRODEJE!


Vzhledem k malému množství bot a velké poptávce otevíráme on-line RAFFLE prodej pouze pro Českou republiku a Slovensko.

 

Veškeré registrace se platí předem, nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují. Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registarce navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci, její údaje adresy, e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.

 

Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to je dobře, peníze jsou zatím blokovány platební bránou.

 

V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.

 

PRAVIDLA

1. Sledujte @popname_cz na instagramu.

2. Dej like fotce s Blue Fury na instagramu, kde se vyhlašuje otevření RAFFLU a jsou také pravidla.

3. Vyplň a zaplať objednávkový formulář. Nezapomeň vyplnit IG jméno pro kontrolu.

 

Cena bot je stanovena na 2799 Kč a € 105.

 

Po uzavření losování (datum není zatím pevně stanoven), budeme výherce kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Veškeré další informace nebudeme poskytovat, nepište nám a nevolejte ohledně informací ohledně releasu, vše je zde popsáno a stačí jen pozorně číst.

 

Hodně štěstí!

 

8.7.2020

Registrace bude uzavřena ve středu 8.7.2020 ve 22:00.

Kontrola údajů a losování proběhne ve čtvrtek 9.7.2020 dopoledne, kdy následně všechny výherce budeme kontaktovat na jejich e-mail. Tak si čekni i složku SPAM a nebo HROMADNÉ. Těm co nevyhráli obratem odblokujeme zadržovanou částku a měli by jí obdržet nejpozději během jednoho až dvou pracovních dní zpět.