EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
15. 11. 2019

Cut & Sew

 

   Značka FA vydává v sobotu 16.11.2019 u příležitosti zimní kolekce Holiday 2019 i svojí speciální řadu s podtitulem Cut & Sew.

Jedná se o několik málo kousků z apparellu, kdy je pozornost zaměřena na vysokou kvalitu výroby a na netradiční zpracování střihů, materiálů a detail. Tato kolekce je o dost dražší, než běžná řada věcí FA a v naší nabídce je tak pouze zastoupena po jednom kuse od velikosti a jedná se tak o velkou exkluzivitu.

 Na POPNAME tak najdeš model mikin s názvem Reversible Empty Drip Crewneck v černé a šedé barvě. Na prsou vyšité zrcadlově obrácené logo Fucking Awesome, po otočení mikiny je pak vidět obrys loga FA. Mikina je tedy oboustranná a má na místech švů vysoký počet prošívání a je tedy asi "nezničitelná". Materiál je vyroben ze 100% bavlny s vysokou gramáží. Vyrobeno v USA.

Trika Drip Stamp Reversible Tee v černé a bílé barvě. Vpředu potisk zrcadlově obráceného loga Fucking Awesome v kontrastní žluto-zelené a fialové barvě. Navíc jsme na naší centrále zjistili, že je tohle triko také vlastně oboustranná varianta, z druhé strany trička totiž prosvítá nápis loga FA. Takže ustřihneš cedulku a můžeš jít ze skejtu rovnou na ples v čistý variantě, otočenýho trika naruby. Materiál je ze 100% bavlny s vysokou gramáží a potisk je vytvořen inkoustem na vodní bázi pro lehčí a jemnější pocit při nošení.

Svetřík, nebo triko s dlouhým rukávem a 3/4 zipem nese název Stripe Velour Zip Shirt a je vyrobeno z velice příjemného, sametového materiálu. Vlevo na prsou je vyšité malé logo Fucking Awesome. Zapínání zipu má jako jezdce, Dillův oblíbený motiv, Ježíše na křížku. Vyrobeno z materiálu 74% bavlna a 26% polyester.

 

 

FA-cut-and-sew-collection-banner-0382

 

FA-cut-and-sew-collection-banner-0386

 

FA-cut-and-sew-collection-banner-0390

 

FA-cut-and-sew-collection-banner-0395

 

FA-cut-and-sew-collection-banner-0404