EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
03. 05. 2019

DC Kalis OG

               Zbrusu nový model bot DC Shoe inspirovaný ikonou z konce 90. let. Josh Kalis je legendární skater a jeho bota byla ve své době na špičce oblíbenosti. Model bot DC Kalis chtěli a vyzdvihovali jak skejtři, tak měl i velký ohlas u širší veřejnosti. No prostě na přelomu milenia jsi tuhle botu a v téhle barevné kombinaci viděl skoro všude a firma DC ji po 20. letech vyrábí v limitované kolekci opět pod názvem Kalis OG.

Kolekce DC Heritage otevírá další kapitolu svého příběhu. V roce 1999 vydala značka pro-model bot Joshe Kalise. Kalis byl v té době na vrcholu a zažíval ohromný mediální boom plný skate videí, rozhovorů a fotek, z nichž některé zachycují důležité momenty z historie skateboardingu.

Samotná bota je tvořená směsicí materiálů a různými střihy svršku, které jsou zasazeny do robustní podrážky, která má v patce zabudovaný vzduchový polštář na tlumení dopadů. Svršek je tvořen kůží, semišem, textilem a šití je většinou dvojité. Na špičce pak dokonce trojité. Tlustý jazyk pak doplňuje stejně poctivě vypolstrovaný lem kolem paty a achilovky.

Celosvětový release je naplánovaný na sobotu 04.05.2019 a boty najdeš i v naší nabídce, kde jsou i nyní k dispozici další kousky z této DC Heritage edice.