EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
13. 02. 2019

Dunk Black Hornet

                                     Nike SB tento rok pokračuje ve spolupráci se značkou NBA a hned v lednu 2019 jsme do nabídky přidaly druhou kolekci v které najdeš škrábací boty Nike SB Bruin, Dunk Hi a Blazer Low. Z oblečení pak trika, mikiny a bundy se signaturou NBA a barevnými kombinacemi známých teamů z basketbalové ligy.

15.02.2019 se očekává velká noc NBA All Star v Charlotte a Nike SB se u této příležitosti spojila s místním skateshopem Black Sheep a vydává tak svůj další a hodně očekávaný QS.

Boty Dunk SB High inspirované teamem Charlotte Hornets ( majitelem je Michael Jordan ) již nyní dostali přezdívku "Black Hornets" a brzy je také čekej v naší nabídce. Barevná kombinace vychází ze zeleno-modré kombinace teamu sršňů. Na botech pak najdeš další odkazy na sršně jako žihadlo na swooshi, křídla na vnitřku vrchního šněrování a nebo sršní hnízdo na vnitřní stélce. Celý svršek je pak z barevně proměnlivého materiálu, který doplňuje černo-šedý slonový potisk na špičce, kolem oček a na patce. Tento potisk má být poctou právě Jordanovi.

Bližší info ohledně způsobu prodeje budeme postupně zveřejňovat zde. Oficiální release prodeje ve skateshopech je stanoven na 22.02.2019.

 

21.2.2019

Release prodeje Black Hornet je pro skateshopy stanoven na pátek 22.2.2019. Prodej na našem obchodě bude formou RAFFLE, tedy losováním z přihlášených registrací, která bude spuštěná v tomto článku a o které budete včas informováni na našem Instagramu @popname_cz . Tak jej sleduj! 

K dispozici poskytneme velikosti US 8 až US 12 a cena za obuv je 2999 CZK nebo 115 EUR. Z důvodu velice malého množství umožníme registraci pouze pro území České republiky a Slovenska.

 

22.2.2019

9:45 Otevíráme registraci pro prodej bot Nike SB x Blacksheep Dunk High Black Hornet. Přidali jsme políčko pro zadání čísla předešlých objednávek z našeho obchodu, tak klidně zadejte všechny.  Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování.

Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování. Jeden pár na jednu osobu. Registrace kontrolujeme a vícero zadané na stejné adresy, nebo zadané botem mažeme.

Čas uzavření registrace není zatím pevně stanoven a bude operativní.

 

Registrace uzavřena v 16:00!

Po losování budou všichni výherci kontaktováni mailem pro potvrzení objednávky. Díky všem za účast!