EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
02. 12. 2020

Frame Dunk

Nike SB Dunk Low FRAME.

Chile Red / White / Lucky Green / Black

"Habibi"

Release 12 / 2020

Striped Box Era.

 

nikesb-vault-frame-dunk-low_020d4294749750daa11b9b866154bc17

 

Nike Skateboarding se spojil s dubajským skateshopem Frame a servíruje nám další kousek neuvěřitelné mozaiky pestrobarevných příběhů z celého světa. Boty Dunk Low Frame mají každou svojí část inspirovanou a věnovanou poctě svému městu a zemi. Ať je to barevná kombinace svršku v červené, bílé, černé a zelené, které odkazují na vlajku Spojených arabských emirátů. Nebo slogan "Habibi" (arabsky "moje láska"), který je skrytý na vnitřním jazyku a jenž ukazuje hrdost a lásku k rodnému městu a skateboardingu. Zajímavostí je také dvojitý jazyk v černé a bílé barvě, jenž symbolizuje rovnost mezi muži a ženy. Diamantový ripstop na středních panelech svršku boty připomíná tradiční rybářské sítě místních přístavů. Gum spodek podrážky je inspirovaný pískem a pouštními dunami poblíž města. V balení jsou celkem čtyři varianty tkaniček a dvě jsou inspirované vzorem populárního arabského šátku kefíja. 

 

 

Nike-SB-FRAME-Social-Asset-Retailers-7_hd_1600

 

 

Dubajský obchod Frame otevřel majitel Peter Ahn v roce 2017 a kromě skateshopu v něm najdeš všechno co má Peter rád, tedy i kavárnu, restauraci a streetwear obchod. Frame se tak stává centrem setkávání a ko-existence lidí různých zájmů, ras, pohlaví a věku. Odkazuje tak na fungování celé země, kdy SAE jsou modelem soužití různých náboženství, se vzájemným respektem k jinakosti. 

 

Nike-SB-FRAME-1190

 

 

Nike-SB-FRAME-Social-Asset-Retailers-4_hd_1600

 

Nike SB Dunk Low "Habibi" má světový release v obchodě Frame ve středu 02.12.2020 a světový release je v plánu pro skateshopy na sobotu 05.12.2020. Habibi Dunk můžeš také očekávat v naší nabídce, sleduj náš instagram @popname_cz a dozvíš se další podrobnosti o prodeji.