EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
29. 11. 2022

Gore-Tex

Vans Skate Half Cab Gore-Tex Black

V roce 1992 vytvořili skateři jedny z nejlepších skate bot na světě jen nůžkami a lepicí páskou. Rozřezali si boty, aby vyrobili něco, co by mohlo skateboarding tlačit tak, jak chtěli, a Half Cab byl na světě. O tři desetiletí později se skate komunita stále prosazuje vpřed. Představujeme Skate Half Cab ‘92 Gore-Tex, novou verzi skate klasiky.
Skate Classics Half Cab ’92 Gore-Tex, kompletně přepracovaný s ohledem na skatery, poskytuje více toho, co potřebují, aby umožnili maximální progresi. Nová povrchová úprava bočnice, šachovnicová vlajka a značka „Skateboarding“ jsou některé z jemných rozdílů, které vylepšují tento ikonický styl. Kompletně přepracovaný svršek s tvarovanou patou, uzamčenými jazykovými pásky a technologií DURACAP™ nabízí základní střih, který je prodyšnější a odolnější tam, kde je to nejvíce potřeba.

Dvoudílné lemování s tužším vroubkováním na špičce zajišťuje zvýšený kontakt s prknem a přepracovaná gumová podrážka, která Vans proslavila, je ještě lepší díky naší pryžové směsi SickStick™ a vnitřní patě, která poskytuje větší přilnavost a lepší pocit prkna. Větší podpora a větší odolnost. Po třiceti letech je Vans Skate Half Cab stále vyroben pro skateboarding. Jen teď, je to lepší než kdy jindy.

 

 

popname-vans_Skate_HalfCab92GTX_EtienneGagne_AJ2Y6575_BW

 

 

 

Boty Vans s názvem Half Cab, z nové řady Skate Classic, v klasickém barevném provedení Black. Promodel bot legendárního Steva Caballera s klasickým designem 90. let, upraveným o nejnovější technologie. Materiály Gore-Tex. Svršek vyroben ze semiše s dvojitým prošíváním. Z boku našitý štítek se Stevem Caballerem a názvem boty, prostřední očko kovové, polstrovaný lem patky a vyztužená oblast kotníku, elastické klínky na jazyku, velmi pohodlná, anatomicky tvarovaná vnitřní stélka PopCush pro tlumení nárazů a zlepšení odrazu, odolná Duracap vrstva se zesílenou špičkou. Vulc Sickstick podrážka s větší lepivostí a klasickým vaflovým vzorem a logem Vans Skateboarding na patce. V balení jedny tkaničky navíc.

Celá nabídka značky Vans.

 

 

popname-vans_Skate_HalfCab92GTX_EtienneGagne_AJ2Y6238

 

 

popname-vans_Skate_HalfCab92GTX_EtienneGagne_AJ2Y6752

 

 

popname-vans_Skate_HalfCab92GTX_EtienneGagne_AJ2Y7250

 

 

popname-vans_Skate_HalfCab92GTX_EtienneGagne_AJ2Y7407