EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
13. 07. 2020

GT Blazer

              Z nabídky značky Nike SB tu máme další limitovaný QS model bot Blazer od Granta Taylora v barevném provedení Fir White Gum.

Grant Taylor je skater, který představuje nadčasový a přitom tak tvrdý, rychlý a surový skateboarding. Není to nic starého ani to není nic nového, je to prostě jednoduché a čisté. Vidíte to v tom, co dělá, vidíte to v tom, jak to dělá. Díky tomu je Grant tím, kdo je: jedním z nejuznávanějších skejtrů na planetě. Zaslouženě. Nyní nám představuje botu se svým jménem, která reprezentuje ty samé hodnoty.

Spojením klasického a osvědčeného stylu Nike SB Blazer a Nike SB Bruin, aktualizovaného o detaily specifické pro skate potřeby.

Boty mají tmavě zelený semišovo - canvasový svršek, bílý kožený swoosh a nylonový jazyk s textilním štítkem a logem Nike SB / Grant Taylor. Vulkanizovaná podrážka ze surové gumy má vzorek rybí kosti a je o něco málo vyšší v místě přechodu na svršek, což napomáhá kontrole gripu. Uvnitř jsou stélky s Air Zoom technologií na tlumení nárazů a s grafikou GT. Kromě zelených jsou v balení ještě jedny bílé tkaničky navíc. Boty jsou baleny v QS boxech (multicolor Nike SB krabice).

 

Limitovaný QS model bot Nike SB Blazer GT bude v prodeji našeho obchodu v pondělí 13.7.2020 v 14:00.

 

 

nikesb-gt-blazer-1_20200713

 

 

nikesb-gt-blazer-pro-2_20200713