EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
02. 07. 2020

HUF x Godzilla

                                                     Značka HUF je známá svými zajímavými spoluprácemi s jinými brandy, značkami, ikonickými filmy, nebo umělci. Tentokrát se spojila s legendární japonskou filmovou postavou Godzilla, King of Monster. Japonsko dalo světovému filmu mnoho velikánů, ale žádný z tvůrců ani herců se co do známosti nemůže měřit s padesátimetrovým monstrem celosvětově známým pod poangličtěným jménem Godzilla. Úspěch původního filmu odstartoval boom filmových monster v Japonsku, jejichž popularita se udržela až dodnes.

V nabídce našeho obchodu tak nalezneš trika nejen na léto, ale hlavně trika s příběhem a kultovním vyobrazením Godzilly a s ní spojené grafiky z různých časových období.

S kolekcí Godzilla nám také do nabídky přistála i aktuální letní kolekce Summer 2020. Pokud tě tedy neoslovuje japonská filmová kultovka, můžeš vybírat z klasických log triček basic TT (triple triangle), nebo grafických TT motivů Mirage, Jungle Cat. Nám se hodně líbí skate hydrant, který je na kapsičkovém triku a ponožkách, nebo batikovaná trika Viral.

 

Sleduj celou nabídku značky HUF.

 

huf-godzilla-skateboard-deck-3504

 

huf-godzilla-skateboard-deck-4098

 

huf-godzilla-skateboard-deck-4250