EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
23. 07. 2020

Kevin and Hell

                                        Kolekce modelu bot Nike SB Blazer z limitované edice Orange Label věnovaná skateru Kevinu Bradleymu s názvem "Kevin & Hell" se dostala do našeho obchodu před několika týdny a to pouze s nízkým modelem Blazer AC XT.

Model bot se nám povedlo doskladnit a společně s ním dorazila do nabídky také červená kotníková varianta.

Modrá nízká varianta symbolizující nebe, má zapínaní na suchý zip svršek z premium kůže, lehký textilní jazyk a vulc podrážku. Vnitřní stélka má grafiku oblohy s mráčky a logo Nike SB. Nejzajímavější na botě je asi vyhotovení swooshe, který je z bílé kůže a je také tvarovaný do obláčku, na patě je vyšitý symbol kapky.

Kotníková verze Nike SB Blazer Mid je v barevné kombinaci University Red / Black představující peklo. Svršek je zhotoven z plyše, který zajímavě mění odstíny a vulc podrážka je v celo-černém provedení. Z boku je černý kožený swoosh a na patce je symbol oka.

Celý model je podle Kevina inspirován v odrazu jeho oblíbené postavy Darth Maula ze série Star Wars.

 

 

_MG_9167

 

_MG_9187

 

18.8.2020

Podařilo se nám udělat RESTOCK na boty Blazer AC XT Heaven, opět v super malém množství a proto otevíráme bleskový RAFFLE.

POZOR ČTI POZORNĚ PRAVIDLA RAFFLE PRODEJE!

Vzhledem k malému množství bot a velké poptávce otevíráme on-line RAFFLE prodeje bot pouze pro Českou republiku a Slovensko.

Určeno pro followery našeho instagramu @popname_cz. Registrace s účty, které nesledují náš instagram budou z losování vyřazeny.

Veškeré registrace se platí předem, nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují. Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registarce navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci, její údaje adresy, e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.

Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to je dobře, peníze jsou zatím blokovány platební bránou.

V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.

 

Cenu bot a dostupné velikosti nalezneš v registračním formuláři, jako v klasické objednávce.

Po uzavření losování budeme výherce kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Datum a čas uzavření bleskové registrace není pevně stanoven.

GOOD LUCK!

 

Registrace uzavřena v 16:00.

Všechny zúčastněné budme kontaktovat e-mailem o jejich úspěchu / neúspěchu v losování.