EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
24. 09. 2018

Nike SB x NBA

                              Speciální edice Nike SB a značky NBA čerpá z dlouholetého vlivu basketbalu na skateboarding. Pomineme li estetiku stylu oblečení pak to jsou především boty, které hráli důležitou "funkční" roli. Klasické siluety basketbalových bot Dunk, Blazer a Bruin obsahovali klíčové vlastnosti, jako jsou ploché podrážky, odolné svršky a polstrované kotníky, jenž si pak sami skaters vybírali na ježdění.

Eric Koston říká: "Vždy jsem se koukal na první basketbalové boty jako na něco co se mi prostě hodně líbí, ale také jako na boty co odolávají velkému množství dopadů, jsou pevné a dlouho vydrží při mém skejtování".

Nyní se poprvé objevili oficiální snímky připravované kolekce a je se na co těšit. Boty zastupují modely Dunk, Blazer a Bruin. Oblečení pak mikiny a bundy s velkými logy NBA na prsou.

Jen mezi řádky prozradíme, že se během podzimu také ještě chystá tzv. RIVAL pack bot Nike SB Dunk High ( Michael Jordan a jeho boty Jordan XI Bred ) a bot Nike SB Air Force 2 ( Penny Hardaway a boty Nike Foamposite One ).

Kolekce Nike SB x NBA se brzy objeví v naší nabídce.