EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
13. 05. 2021

Orange Label

 V nabídce obchodu POPNAME se objevuje další vydání kolekce Nike SB Orange Label věnované čistě pro skateshopy a nesoucí podtitul #supportyourlocalskateshop.

Tento drop obsahuje nízký model bot Dunk Low Pro ISO a kotníčkový model Blazer Mid ISO v bílé barevné kombinaci s tmavě modrými a oranžovými detaily.

 

 

nike-sb-white-navy-orange-label-banner-_0876

 

 

Kotníkové boty Nike SB Blazer Mid v barevném provedení White/ Navy- White- Safety Orange má kožený svršek, vulkanickou podrážku, z boku našitý tmavě modrý swoosh a na jazyku je nášivka Nike SB. Na patě vyšitý nápis Nike. Vnitřní stélka je navíc vybavena technologií Zoom Air pod patou a zajištujě ochranu při dopadu a tlumení tvrdých nárazů. Díky vulkanické podrážce se stromečkovým vzorem perfektně přilne k různým typům povrchů a zaručuje tak skvělý kontakt s prknem. Tyto boty jsou primárně určeny na skateboarding, ale využití najdou i při dalších sportech a běžném nošení.

Najdeš je v prodeji na našem obchodě v sekci Nike SB.

 

 

nike-sb-white-navy-orange-label-banner-_0896

 

nike-sb-white-navy-orange-label-banner-_0897

 

 

Boty Dunk Low mají barevné provedení White/ Navy- White- Safety Orange z hladké kůže. Z boku je našitý tmavě modrý kontrastní swoosh.

Podrážka přesahující lem až na boční část je pak v provedení GUM a s bílým středovým panelem. Boty jsou baleny v Orange Label hnědých boxech s oranžovými logy Nike SB a najdeš v nich tmavě modré tkaničky navíc.

Svršek je vyroben z hladké kůže, odlehčená cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Lem kotníku je opět polstrovaný pro větší pohodlí. Na vnitřní stélce čtvereček s logem Nike SB. V balení jedny tkaničky navíc.

Model Dunk SB Low bude v prodeji formou Instagram rafflu. Sleduj @popname_cz pro další informace.

 

 

nike-sb-white-navy-orange-label-banner-_0883