EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
27. 08. 2021

Parra

Nike SB Dunk Low Pro "PARRA"

Release: August 2021
Box color: Striped Box Era
Official colorway: Fireberry/ Black

 

Parra spolupracuje s Nike již od roku 2005, kdy spolu vydali slavný model bot Nike Air Max Amsterodam, nebo také Nike SB Zoom FC "Fret Click".

Holandský grafik a ilustrátor Pieter "Parra" Janssen , který se narodil v roce 1976 a již od dětství propadl lásce k malování a skejtu. Jeho vášeň byla tak silná, že se propracoval až ke sponzoringu u holandské skate značky Colorblind, u níž pak později přechází na pozici Art Directora. Postupem času si Parra vytváří svůj jedinečný umělecký styl s osobitou kresbou a vlastním písmem. Vytváří sochy, nábytek, doplňky, v roce 2002 zakládá módní značku Rockwell a podílí se na návrhu bot. Rockwell se časem promění na značku by Parra a v nedávné době se objevila na trhu i jeho nová značka Tired Skateboards, kterou již velmi brzy najdeš v nabídce POPNAME.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-parra-popname-8047

 

 

Odložení premiéry skateboardingu na letní olympiádě v Tokiu sice některé sny pozastavilo, jiné sny to ale splnilo. Parrův původní nápad na Nike SB Dunk Low Pro, které by byly sladěné s federačními soupravami, které pro tu vzácnou chvíli navrhoval, se stal skutečností díky času navíc a novým příležitostem rozvíjet svou návrhářskou estetiku s využitím svých typických barev, tónů a stylů.

 

Parra se nevzdává své abstrakce krajiny ani charakteristických barev a jako základ zcela nového kousku si vybral svěže bílý klasický model Dunk Low. Do něj pak vplétá vlnité geometrické prvky a vířící barvy, které vytvářejí expresivní motivy. Model Nike SB Parra Dunk Low Pro vyvažují čistě bílé plochy, výrazné černé logo Swoosh a po celé ploše ilustrovaná stélka. Signatura značky Parra je pak na jedné patce a také uvnitř boty na stélkách. Celý koncept boty je o ztělesnění aktivní představivosti. Boty Nike SB Dunk Low Pro Parra budou již velmi brzy v nabídce obchodu POPNAME a to formou raffle prodeje. Sleduj @popname_cz instagram, aby si byl včas informovaný o bližších podrobnostech.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-parra-popname-1-(kopie)

 

 

                             Boty Nike SB v kolaboraci se známým Holandským umělcem Parrou, který navrhoval oblečení pro japonské, francouzské, brazilské a americké skejťáky na olympijských hrách v Tokiu. Při této příležitosti vznikly i tyto Dunk SB, shodující se s olympijskou kolekcí.

 Svršek je vyroben z kombinace canvasu a hladkého semiše. Dunky mají odlehčenou cupsole podrážku, která má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Lem kotníku je opět polstrovaný pro větší pohodlí. Na jazyku nášivka loga Nike SB, z boku zkrácený černý swoosh a na špičce vyšitý malý mini swoosh. Výšivka na patce symbolizuje Parrův umělecký podpis. Vnitřní stélka je v abstraktním barevném provedení s logem Nike SB x Parra. V balení tkaničky navíc.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-parra-popname-8049

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-parra-popname-8061

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-parra-popname-8064

 

 

Sleduj nás na Instagramu pro další informace - @popname_cz