EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
18. 03. 2020

SAFARI

  Dlouho očekávaný release Nike SB Orange Label Dunk Low Pro s přezdívkou 'Safari' vzdává poctu barvě bot Nike Air Max 1 'Safari' QS Atmos z roku 2001.


Boty Nike SB Dunk Low Pro ISO Safari pak vyčnívají oproti předchozím edicím speciální řady Orange Label, která je určena pouze pro vybrané skateshopy a modely bot a apparelu tak již sami o sobě dostávají punc výjimečnosti.

Safari jsou určitě jedním z nejvíce esteticky výrazných modelů bot Dunk SB, které byly dosud vydány, a obsahují směsici vycházející z barev zelené, hnědé, žluté (ovoce Kumquat) a šedými zvířecími texturami. Je to přidání nové kapitoly Nike SB do historie všech „Safari“ barev, kdy tato edice vychází z četných barevných kombinací a experimentů, které všechny odkazují na původní Air Safari z roku 1987 navržené legendárním Tinkerem Hatfieldem. Kdy původní vydání vytvořilo legendu a pokračovalo přímo k inspiraci Air Max 1 'Safari', vytvořené zakladatelem shopu Atmos Hommyo Hidefumim, který se v roce 2003 nechal inspirovat Tinkerem Hatfieldem pro vlastní siluetu Nike Air Max 1 x Atmos.

Tato modernizovaná varianta, která se vyznačuje statečným úsilím o to, aby zůstala věrná originálu, převádí téměř každý detail z jeho vzorů na konstrukci bot Dunk. Populární zvířecí tisk přichází ve shodné formě na překryvech a obsahuje miniaturní swooshe Nike umístěnými poblíž vnější špičky. A pro větší míru zajímavosti se hlavní swooshe na bočních panelech střídají žlutými a zelenými odstíny, aby dále odkazovaly na návrh od japonské značky.

Jinak se samozřejmě jedná o vylepšenou skate klasiku bot Dunk SB, kdy je svršek vyroben z kombinace semiše a zesíleného canvasu. Cupsole podrážka z pružné gumy má úplné prošívání a je tím výjimečně odolná. Polstrovaný lem kotníku a jazyk pak příjemně obepínají kotník a nárt nohy a zajišťují tak dobrou fixaci a navíc i chrání nohu proti nárazům desky.

 

Bohužel se dodávka bot do našeho obchodu opozdila a navíc čekáme na další část do-objednávky, což je dobrá zpráva pro Vás, naše zákazníky, protože jich bude víc, ale tím pádem odhadujeme spuštění prodeje déle, až někdy v týdnu 23-27.3.2020.

Bližší info o způsobu prodeje nalezneš v dalších dnech zde.

 

25.03.2020

Právě jsme se dozvěděli nemilou zprávu ohledně dodávky bot Nike SB Dunk Low Pro Safari.

Situace v celé Evropě se díky nákaze Coronaviru dotýká i našich objednávek a momentálně je mimo provoz centrální sklad Nike pro EU.

Z toho vyplývá, že se plánované doskladnění v tomto týdnu a prodej bot Dunk SB Safari odkládá na neurčitý termín.

Jakmile budeme vědět nové info a provoz dodavatele se opět spustí, tak Vás budeme informovat zde a nebo na našem Instagramu

POPNAME ....tak nás sleduj.

Díky všem za pochopení nastalé situace.

 

14.04.2020

Dnes nám dorazila další a neúplná část kolekce bot Safari Dunk.

Výhledově očekáváme zbytek koncem tohoto týdne. Takže doufáme, že pokud to tak bude, otevřeme koncem týdne i slibovaný RAFFLE.

 

23.4.2020

Otevíráme RAFFLE na prodej bot Nike SB Dunk Low Safari.

POZOR ČTI POZORNĚ PRAVIDLA RAFFLE PRODEJE!

Vzhledem k malému množství bot a velké poptávce otevíráme on-line RAFFLE prodeje bot Nike SB Dunk Low SAFARI pouze pro Českou republiku a Slovensko.

Veškeré registrace se platí předem, nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují. Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registarce navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci, její údaje adresy, e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.

Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to je dobře, peníze jsou zatím blokovány platební bránou.

V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.

 

Cena bot je stanovena na 2799 Kč a € 110 a k dispozici jsou velikosti US 6 až US 12.

Po uzavření losování v pátek 24.4.2020 budeme výherce kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Hodně štěstí!

 

 

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-safari-1 (18)

 

nike-sb-dunk-low-pro-safari-1 (3)