EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
18. 12. 2020

Sean Cliver Dunk

Sean Cliver je majitel značky Strangelove a také legendou mezi tvůrci grafik skate desek a autor knihy Disposable: History of Skateboard Art.
Jeho grafické návrhy zdobí desky značek World Industries, Girl, Supreme, Birdhouse, HUF, Element a mnoho dalších. Kromě návrhů desek se již v minulosti podílel také na designu bot Dunk SB a má tak na starosti kotníčkové Krampusy, nízké Dunky vydané u příležitosti knihy Disposable a nebo Dunk Hi SPOT s pirátskou tématikou.

Tenhle sváteční speciál "Holiday Special" vyniká sametovým semišem, prémiovou kůží a ledovými prvky, které jsou inspirované vánočními řetězy a přinesou sváteční atmosféru do každého skateparku. Mezi schované poklady patří potisk na jedné ze stélek, kde skupina elfů vyrábí, ehm, nekonvenční hračky. Na druhé stélce zase najdeš sněhové vločky přelétající nad Seanovým podpisem. Špičku zdobí otvůrky ve tvaru sněhové vločky, heboučký mačkaný modrý samet na jazyku a podšívce lemu zase umocňují sváteční charakter boty. Zavři oči a připiš si tenhle třpytivý poklad na svůj seznam přání pro Ježíška.

Prodej probíhá formou rafflu na našem instagramu @popname_cz tak nás sleduj.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-sean-cliver-1190-popname-_4847

 

 

 V nabídce našeho obchodu jsou všechny tři verze, tedy dospělá unisex řada ve velikostech US 7 až US 12 v ceně 2 899 CZK / 105 €.

Dětská předškolní řada (PS Preschool) ve velikostech 2,5Y 3Y a 3,5Y v ceně 2 399 CZK / 90 €.

Batolecí řada (TD Toddler) ve velikostech 8C 9C a 10C v ceně  1 999 CZK / 75 €.