EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
15. 07. 2020

Terra ACG Dunk

Vychází jako pocta vlastnímu odvětví ACG - "All Condition Gear" společnosti Nike a jeho návrhu boty Air Terra z období konce 80. a počátku 90. let. Na světě je tak další limitovaný model bot Nike SB Dunk Low Pro s názvem "Terra ACG".

Tato experimentální linie se zabývala využitím kombinací materiálů, textur, živých barevných tónů a konstrukčních metod vycházejících z tradičních turistických, horolezeckých a běžeckých modelů. Dunky přebraly inspiraci z modelu Nike Air Terra ACG z roku 1991, přesný název jejich colorwaye je Black/Sunburst-Varsity Purple-Taxi.

Tento ikonický model Dunk Low Pro Terra ACG v kombinaci fialové a černé barvy má svršek vyroben z broušeného semiše, odlehčená podešev s cákanci má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Celá podrážka je vyrobena systémem cupsole a je prošívaná. Na patce je vyšitý žlutý nápis Nike a na jazyku nášivka s logem Nike SB. Z boku boty je kontrastní Swoosh v červené barvě. Polstrovaný tlustý jazyk zajišťuje dokonale padnoucí pocit, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Lem kotníku je opět také velmi příjemně polstrovaný pro větší pohodlí při jízdě i běžném nošení. V balení najdeš jedny tkaničky navíc v červené barvě. Tato SB edice je vydávána ve fialových boxech.

 

 

Sleduj @popname_cz účet na Instagramu, odebírej newslettery na spodní liště shopu a dozvíš se tak další info a podrobnosti o formě prodeje bot Nike SB Dunk Low Pro Terry ACG, které se chystá každým dnem.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-ACG-Terra-black-Sunburst-Varsity-Purple-Taxi-1897

 

nike-sb-dunk-low-pro-ACG-Terra-black-Sunburst-Varsity-Purple-Taxi-1906

 

nike-sb-dunk-low-pro-ACG-Terra-black-Sunburst-Varsity-Purple-Taxi-1911

 

nike-sb-dunk-low-pro-ACG-Terra-black-Sunburst-Varsity-Purple-Taxi-1913

 

nike-air-terra-acg-ad-scaled-(kopie)

 

Otevíráme RAFFLE na prodej bot Nike SB Dunk Low Terra ACG.

 

POZOR ČTI POZORNĚ PRAVIDLA !


Vzhledem k velice malému množství bot a rostoucí poptávce otevíráme on-line RAFFLE prodej pouze pro Českou republiku a Slovensko.

 

Veškeré registrace se platí předem, nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují. Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Čas návratu bohužel neovlivníme a záleží na vaší konkrétní bance (někomu se vrátí ten samý den do pár hodin a někomu je banka vrátí až v řádech 2-4 pracovních dní).

Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registarce navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci - e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.

 

Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to je dobře, peníze jsou zatím blokovány platební bránou.

 

V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.

  

Cena bot je stanovena na 2799 Kč a € 105.

 Po uzavření losování 15.07.2020 ve 14:00 a následné kontrole budeme výherce kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Veškeré další informace nebudeme poskytovat, nepište nám a nevolejte ohledně informací ohledně releasu, vše je zde popsáno a stačí jen pozorně číst.

 

Hodně štěstí!