EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
08. 11. 2018

Nike SB x Diamond

               V rámci slavnostního vydání k výročí 20.let značky Diamond Supply Co. představujeme Diamond Dunk SB, jeden z nejočekávanějších releasů roku.

Do našeho držení by se měla dostat bílá varianta - White Diamond.

Ikonický model Dunk Low Pro ze speciální quickstrike kolekce od Nike SB X Diamond v barevném provedení White / Chrome - White -Tropical Twist. Svršek je vyroben s odkazem na minulé modely bot s akcenty krokodýlí kůže, odlehčená čirá cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Tlustý jazyk je zpátky ve hře a na vnitřní straně najdeš křížové prošívání. Také lem kotníku je opět polstrovaný pro větší pohodlí. V balení jedny modrozelené tkaničky navíc. Swoosh je vyhotoven na suchý zip, kdy si můžeš vybrat stříbrnou vrchní variantu, spodní modro-zelenou barvu Diamond a nebo nakombinovat posunutím obě varianty.

Oficiální release je ohlášen na datum 9.11.2018, ale ten zatím u nás není potvrzen.

Prodej bude probíhat formou losování z registrací, která bude v tomto příspěvku později spuštěna. Proto sleduj aktualizace v tomto článku.

 

10.11.2018 - boty jsme stále neobdrželi, ale podle informací z Nike SB jsou na cestě a měli by jsme je obdržet začátkem nového týdne.


14.11.2018 - poslední info od Nike SB nebylo podložené a dodávka se očekává spíše ve čtvrtek, nebo pátek 15. - 16.11.2018. Po obdržení zásilky a kontrole zboží bude zde spuštěna registrace.

 

15.11.2018 - spouštíme registraci na RAFFLE bot Nike SB Diamond Dunk White. Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování. Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování.

Jeden pár na jednu osobu. NOT FOR RESELLERS!

 

K dispozici máme velikosti US 7,5 až US 12. Cena za obuv je 2690 CZK nebo 105 EUR. Z důvodu velice malého množství jsme umožnili registraci pouze pro území České republiky a Slovenska. Registrace bude uzavřena v pátek 16.11.2018 v 13:00.

16.11.2018 - registrace ukončeny.

Jdeme promazat formuláře se stejnými údaji a pak se jde losovat výherce. Ty budeme kontaktovat mailem a zasílat jim balíčky na adresu ve formuláři.