EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
08. 11. 2022

Why So Sad?

Nike SB Dunk Low Prm Why So Sad?

Release: November 2022

Box color: Purple Box Era

Official colorway: Coastal Blue/Coastal Blue

V prodeji formou Instagram rafflu.

Sleduj @popname_cz pro další informace.

 

Když se člověk narodí a vyroste na planetě Zemi, přichází do styku se spoustou pochmurných věcí. Proto skotský skater John Rattray vytvořil kampaň Why So Sad? (Proč tak smutně?), která se zaměřuje na zvyšování povědomí o duševním zdraví a prevenci sebevražd. Jejím cílem je udělat ze sportu každodenní zvyk, protože je to dobré pro lidský mozek.


Proto si zavaž boty, vezmi prkno nebo kolo a zkus si trochu rozjasnit den. Od prken za basketovým košem po prkna na kolečkách, ale třeba i na grilovačce s kamarády ti SB Dunk Low „Why So Sad?“ zaručí symbolický styl, který má člověku pozvednout náladu a dostat ho ze splínu. Obnošené logo Swoosh časem změní barvu z Coastal Blue na Speed Yellow, což podle Rattraye symbolizuje proces, kterým „procházíme, když se potýkáme s emocionálními problémy, a práci, která je nutná, abychom se vrátili k pevnému základu štěstí.“ Legendární skateboardová bota s jednotkou Zoom Air v patě slibuje výjimečné pohodlí, díky kterému je hledání pozitivního přístupu ještě snazší. A samozřejmě semiš a prvotřídní nubuková kůže, které snadno prošlápneš, budou úžasně pohodlné hned po vybalení z krabice. Vyšívaný grafický motiv ti bude znovu a znovu připomínat, že se musíš hýbat, mluvit a ptát se: „Proč tak smutně?“.

 

 

nike-sb-bruin-mid-dunk-low-why-so-sad-popname-blog-2930

 

 

Takže proč Why So Sad? Když Rattrayova sestra spáchala sebevraždu, potýkal se s depresemi. Proto v roce 2017 vytvořil tenhle projekt, který hovoří o duševním zdraví nejen ve skateboardové komunitě. Tahle platforma vypráví příběhy a přistupuje k vážnému tématu prostřednictvím veselé hry se skateboardovým jazykem. Značná část kampaně se soustředí na fyzickou aktivitu, zejména na skateboarding a jízdu na kole. To je klíčový prvek pro zvládání a regulaci emocí, abychom mohli v tomhle procesu efektivně pokročit. „Duševní a fyzické zdraví nejsou oddělené. Naše tělo a mozek tvoří jeden systém.“ A teď je nejvyšší čas začít se hýbat.

 

 

nike-sb-bruin-mid-dunk-low-why-so-sad-popname-blog-2928

 

 

nike-sb-bruin-mid-dunk-low-why-so-sad-popname-blog-2931

 

 

Nike SB Bruin Hi Prm Why So Sad?

Release: November 2022

Box color: Purple Box Era

Official colorway: Light Chocolate / Light Blue

Online v prodeji od 10.11.2022 .

 

 

nike-sb-bruin-mid-dunk-low-why-so-sad-popname-blog-2933

 

 

nike-sb-bruin-mid-dunk-low-why-so-sad-popname-blog-2935

 

 

nike-sb-bruin-mid-dunk-low-why-so-sad-popname-blog-2936