EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 EUR Košík
08. 11. 2017

Black Pigeon

                   V roce 2004 byl designér Jeff Staple a jeho společnost Staple Design požádána značkou Nike SB o vytvoření speciální Dunk SB verze. Jeff se zamyslel a vybral pro boty barvu a symbol New Yorku - holuba (pigeon ).

           Píše se únor roku 2005 a chystaný model bot vyvolává v lidech šílenství. Davy lidí kempují před obchodem Reed Space (kde měla bota release ) 3 dny předem aniž by věděli jak bota přesně vypadá. Situace byla tak vyhrocená, že se do ní zapojila i policie a dokonce speciální oddíl SWAT, jenž rozháněl dav a došlo na zatýkání. Na zemi zůstali po akci ležet pálky, nože a dokonce mačeta. Ti co se jim nakonec povedlo do obchodu dostat a boty zakoupit byli vyvedeni zadními dveřmi, kde na ně čekal taxík, který je zavezl do bezpečné vzdálenosti od místa dění.  

     U příležitosti oslav 15. let modelu Dunk SB se značka Nike SB a Jeff Staple opět spojili a vydávají Dunk SB Low s názvem Black Pigeon. Materiál svršku je z nubucku a stetson vodě-odolné kůže a vrací se opět starý tlustší polstrovaný jazyk. Uvádí se, že by se měla vrátit i původní růžová krabice bot, tak uvidíme. K dostání by měl být i v našem obchodě POPNAME, tak sleduj náhodné spuštění prodeje dne 11.11.2017 dopoledne v sekci Nike SB. Při podezření na re-selling ( více objednávek na různá jména ) je možné i objednávky stornovat!

Cena je stanovena na 2990 czk, nebo do zahraničí za 115 Eur.