EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
23. 07. 2020

Grateful Dead Dunk

Nike SB Dunk Low Pro Grateful Dead.

To, co poslední rok a půl oddělilo od celé předchozí historie SB Dunk, jsou spolupráce. Nike SB pečlivě vybírá své partnery na kolaba již od roku 2002, ale většina z nich se skládala ze skateshopů a umělců.

      Jen v posledních měsících jsme viděli moderní zázrak tlustého jazyka spojený s hlavními značkovými entitami, jako jsou zmrzlina Ben & Jerry's, rapper Travis Scott, nebo obchodní řetězec 7-Eleven. To vše znamená pro Dunk upevňující pozici jako jeden z nejdůležitějších, ale přitom těžko dostupných modelů bot na trhu vůbec.

Tentokrát se vracíme do historie Dunk SB a oživujeme spojení se skupinou Grateful Dead.

Vlivná rocková skupina založená v NorCal, která po více než půl století zaplňovala arény. Design vychází z pochodujících medvědů, jejichž původ pochází z kresby alba jejich 1973 LP History of Grateful Dead, Volume 1 (Bear's Choice). Tyto nakreslené postavičky byly odkazem na Owsleyho Stanleye, audio inženýra přezdívaného Bear, který mimo jiné pomáhal rozvíjet skupině jejich zvukový systém Wall of Sound.

Přestože je v původním uměleckém díle pět medvědů, pouze tři jsou nyní transformováni do SB Dunk Low - což nás nechává doufat, že zbývající dva budou možná opět někdy v budoucnu, nebo možná na jiném modelu bot.

Oranžová verze Grateful Dead x Nike SB Dunk Low vyjde již v sobotu 18. července výhradně ve skateshopu FTC v San Franciscu a nebude dostupná nikde jinde.

Žlutá a zelená verze bude dostupná v pátek 24. července na SNKRS a ve vybraných skateshopech. Zelená verze bude exkluzivně pro některé skateshopy.

Zůstaň naladěn na všechny naše sítě (ať ti nic neuteče) a brzy se dozvíš víc.

 

 

nikesb-vault-gfd-carousel10_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

 

nikesb-vault-gfd-carousel11_020d4294749750daa11b9b866154bc17

 

nikesb-vault-gfd-carousel12_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

 

 

23.7.2020

 Boty Nike SB Dunk Low Pro x Grateful Dead

v barvě Green Spark a Opti Yellow

se objeví v naší nabídce během pátku 24.7.2020 formou kombinovaného instagram RAFFLU.

Sleduj nás na Instagramu, kde se dozvíš otevření registrace a zvěřejnění nutných pravidel pro vstup.

Sledování na IG bude i jedno nutné pravidlo.

 Počet kusů je super limitovaný a proto, předpokládáme, že nebudeme registrační okno otevírat na dlouhou dobu a proběhne opět bleskovou formou.

Tak se připrav.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-grateful-dead-banner-popname-9248

 

Otevíráme RAFFLE na prodej bot Nike SB Dunk x Grateful Dead.

 

POZOR ČTI POZORNĚ PRAVIDLA RAFFLE PRODEJE!


Vzhledem k velice malému množství bot a obrovské poptávce otevíráme on-line RAFFLE prodej pouze pro Českou republiku a Slovensko

a jelikož se jedná o tak výjimečný a limitovaný release rozhodli jsme se udělat něco výjimečného pro naše věrné a loajální zákazníky co u nás pravidelně nakupují.

 

 

Veškeré registrace se platí předem, nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují. Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registrace navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci, její údaje adresy, e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.

 

Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to je dobře, peníze jsou zatím blokovány platební bránou.

 

V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.

 

PRAVIDLA

1. Sleduj @popname_cz na instagramu.

2. Vyplň kompletně registrační formulář, tedy i tvůj IG účet a hlavně tvé předešlé objednávky u nás.

(čísla najdeš ve své e-mailové historii)

Podporujete nás tím, že u nás pravidelně nakupujete, my podpoříme vás a zvýhodníme vás pro losování!

Nevyplněné pole s předchozí objednávkou a nebo chybně zadaná čísla objednávek, nebudeme akceptovat a registrace z losování bude vyřazena!

Pokud máš u nás pouze objednávky na limitované kolekce Dunk SB a nic jiného, do losování se dostaneš, ale také toto budeme v losování zohledňovat.

3. Jeden pár na osobu!

4. Je možno udělat jak jednu registraci na žluté a jednu registraci na zelené dunky.

5. Pouze pro Česko a Slovensko.

 

 

Cena bot je stanovena na 2999 Kč a € 115.

Dostupné velikosti najdeš v registračním formuláři

 

Po uzavření losování (čas není pevně stanoven), budeme výherce kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Veškeré další informace nebudeme poskytovat, nepište nám a nevolejte ohledně informací ohledně releasu, vše je zde popsáno a stačí jen pozorně číst.

 

Hodně štěstí!

 

24.7.2020 10:35

Registrace jsou uzavřeny!

V průběhu několika příštích hodin budeme registrace procházet a kontrolovat a následně proběhne losování.

Po losování obdrží notifikační e-mail všichni vylosovaní i nevylosovaní.

 

24.7.2020 14:23

RAFFLE JE VYLOSOVANÝ A PRÁVĚ JSME VŠEM  ODESLALI NOTIFIKAČNÍ E-MAILY, TY SE MOHOU ODESÍLAT I NĚKOLIK HODIN S OHLEDEM NA NEUVĚŘITELNÉ MNOŽSTVÍ ÚČASTNÍKŮ.

TAK PROSÍME ZA TRPĚLIVOST A TAKÉ ZA VAŠE POCHOPENÍ, ŽE SE NA VĚTŠINU Z VÁS NEDOSTALO.

VŠEM VÝHERCŮM PŘIPRAVUJEME JEJICH VÝHRU A DNES A V PONDĚLÍ ODESÍLÁME.

Díky všem za účast!