EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
09. 01. 2019

Panda x Pigeon

                                   Kreativní „nehody“ často přinášejí ta nejpříjemnější překvapení. Někdy se z nich stanou i nejžádanější tenisky. Když se návrhář Jeff Staple začátkem roku 2018 stěhoval na novou adresu, ukázal na Instagramu jeden z prvních návrhů Nike SB Dunk „Black Pigeon“. Na botu použil „zkušební“ barvy – černou, bílou a zelenou, které v žertu pojmenoval „Panda“. Milovníci tenisek po celém světě se ale rychle začali dožadovat, aby ten nápad dotáhl do konce.



 

 

„Potřeboval jsem si všechno vybalit a uspořádat, místo toho jsem se ale probíral vzpomínkami na Instagramu a přemýšlel o celé kultuře, protože jsem měl spoustu artefaktů,“ prozrazuje Jeff Staple. „A tak jsem napsal vtipnou hlášku, že jsem nechtěl pandu, ale holuba. Tím jsem ale spustil další lavinu.“ Staple si ze začátku nemyslel, že by měl verzi „Panda“ vůbec zkoušet připravit. „Jednu ulítlou botu jsem dodělali v listopadu,“ vysvětluje. „Další taková by mi stačila klidně za deset let.“

Staple ale změnil názor, když si připomněl celosvětovou premiéru černé varianty SB Dunk „Pigeon“. Tenkrát ho hodně potěšilo, jak rychle se rozrůstá komunita tenisek v Číně, a docela se těšil na další tour někdy v budoucnosti, která by startovala v jeho rodné Číně a skončila v jeho domovském New Yorku. A protože panda je spojená s Čínou a holub zase s New Yorkem, najednou začala dávat myšlenka SB Dunk „Panda“ docela smysl.



 

 

„Ten zavržený vzorek byl už vlastně hotový z nějakých 80 procent,“ objasňuje Staple. „SB Dunk ‚Panda‘ je první bota v řadě ‚Pigeon‘, na které není holubí růžová. Nahrazuje ji totiž bambusově zelená. Udělali jsme koláž z novinových výstřižků o originálu a dali je na vnitřní stranu čiré podrážky. Logo Swoosh na vnější straně je bílé a na vnitřní zase v původní holubí šedé.“

Dalšími prvky jsou zelená stélka s grafickým motivem bambusu a razítko „SAMPLE“ uvnitř, které většinou bývá v prvních verzích, jsme změnili na „STAPLE / NOT FOR RESELL“. Boty se prodávají v klasické růžové krabici. Následovat bude i oblečení „Panda“ Staple x Nike SB, které bude v některých městech k dostání v jedinečných barvách.


 

 


„Podle mě je tahle bota mezi lidmi hodně oblíbená,“ myslí si Staple. „Kdyby mě fanoušci o ni neprosili, asi bych ji nedělal. Líbí se mi, že si ji vynutil hlas veřejnosti.“  

Barevná varianta Panda Pigeon, která vznikla ve spolupráci s Jeffem Staplem, je původně vyřazený vzorek. Je to třetí oficiální verze řady Pigeon a čtvrtý případ, kdy se styl Pigeon objevil na botě SB Dunk. Černobílou siluetu zdobí na svrchní vrstvě stélky grafický motiv zeleného bambusu. Reflexní prvky a grafické motivy na podrážce připomínají novinové titulky provázející uvedení úplně prvního modelu SB Pigeon. Razítko „SAMPLE“ na lemu používané na prvních verzích nových bot se změnilo na „STAPLE“.

 


 


 

 


Boty Nike SB Dunk Low Pro Panda Pigeon budou ve velmi omezeném množství i v našem obchodě POPNAME a o podmínkách a způsobu prodeje budete průběžně informováni zde v článku.

9.1.2019 Oficiální release je pro skateshopy v sobotu 12.1.2019. Prodej na našem obchodě bude opět formou RAFFLE, tedy losováním z přihlášených registrací, která bude spuštěná v tomto článku a o které budete včas informováni na našem Instagramu.Tak jej sleduj!

 

11.1.2019

1/ Spouštíme registraci na RAFFLE bot Nike SB Dunk Low Pro Panda Pigeon. Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování.

Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování.

Jeden pár na jednu osobu. NOT FOR RESELLERS! Registrace kontrolujeme a vícero zadané na stejné adresy, nebo zadané botem mažeme.

 

K dispozici máme velikosti US 7 až US 12. Cena za obuv je 2690 CZK nebo 105 EUR. Z důvodu velice malého množství jsme umožnili registraci pouze pro území České republiky a Slovenska.  

 

Registrace bude uzavřena dne 11.1.2019 odpoledne v 18:00.

Good Luck!


2/

Registrace je uzavřena, všechny registrace po 18:00 budou smazány.

Vylosavané výherce budeme v pondělí 14.1.2019 kontaktovat mailem a sms pro potvrzení převzetí.


14.1.2019  

Raffle je u konce. Pink boxy začínají opuštět náš obchod. Dnes jsme celý den prověřovali registrace a již jsme obeslali všechny výherce mailem. Tak si prohlédni všechny sekce mailové adresy, protože mail může spadnout do SPAMU a nebo do HROMADNÝCH. Komu mail dorazil tak nám prosím odpovězte a potvrďte převzetí. Nepotvrzení a následná nereakce na telefonický kontakt = storno a losování náhradníka. Bez diskuzí... Respektujte prosím, že množství bot bylo opravdu malé, a že se tak nemůže dostat na všechny. Díky všem za účast, příště to vyjde!