EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
18. 01. 2024

Air Max Ishod

Nike SB

 

Boty Air Max Ishod jsou konečně tady a hned na první pohled je vidět, že na jejich design měla silný vliv estetika devadesátek. Stejně tomu bylo i u prvního signature modelu populárního jezdce Ishoda Waira z roku 2022, který si oblíbila skate komunita po celém světě díky skvělé performance a čistému designu.

Nike SB Ishod 2 se neztratí ve skateparku, ani mimo něj. Jejich vzhled inspirovaly archivy Air Max – podrážka vychází z modelu Air 180 a má v sobě zabudovanou i ikonickou vzduchovou bublinu, která je v podstatě synonymem pohodlí.

Tvar boty je téměř stejný jako u prvního modelu. Ishod 2 ale mají odolnější svrchní materiál a upgradu se dočkalo i vnitřní odpružení boty. Nemůže chybět výrazný swoosh na boku a logo Nike SB na patě.

Ishod Air Max máme k dispozici ve dvou barvách - White Varsity Red a White Persina Violet Obsidian. Na obou barevných variantách je pro modely Air typickým fontem vyšité jméno Ishoda Waira – které shodou náhod funguje jako vtipná přesmyčka. Stélka boty je opatřena logem odkazujícím na historii modelu Air Max.

Oficiální release bot je naplánován na 19. ledna 2024.

V nabídce budou jak online, tak na kamenné prodejně POPNAME Veverkova 6 v Praze.

Nabídka značky Nike SB.