EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
14. 02. 2023

DC x Cafe

Kolekce DC x Skateboard Cafe je založená na známém bristolském spotu Lloyds. Lloyds Bank je historická budova banky, která se nachází na Corn Street 53 v Bristolu v Anglii. V nabídce našeho obchodu najdeš dva modely bot a kšiltovku s mikinou DC Shoes x Skateboard Cafe.

Boty jsou v provedení Kalis OG a Clocker 2 a jsou baleny ve speciálních boxech s grafikou skate spotu Lloyds. Clocker 2 se poprvé objevil na trhu roku 1997 a stal se jedním z nejoblíbenějších modelů DC. Svršek je vyrobený ze semiše. Na patě a špičce je navíc gumová vrstva pro větší životnost. Pěnové polstrování límce a jazyk, ortholite stélka a polštář na patě s technologií Impact-G pro větší pohodlí a tlumení nárazů. Gumové logo DC x Cafe na jazyku boty doplňují tkaničky horolezeckého stylu. Na patě vyražený nápis DCSHOESCOUSA a textilní poutko s logem CAFE. 

Kalis OG v světle šedém provedení se svrškem ze semiše a textilu. Na jazyku je plastové logo DC x Cafe, na patce pak vyšité DC logo a také grafika dláždění povrchu, který najdeš na Lloyds skate spotu.V patce boty je zabudovaný vzduchový polštář na tlumení dopadů.

Více najdeš v nabídce našeho obchodu POPNAME.

 

 

 

DC_CAFE-16

 

 

DC-Cafe-Cap (1)

 

 

DC-cafe-Clocker-2-Layth-filming (1)

 

 

DC-cafe-insoles-on-stone (1)

 

 

DC-cafe-Kalis-OG-Held (1)