EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
22. 03. 2018

adidas X Fucking Awesome

                 Značka adidas Skateboarding uvádí na trh zcela nový model bot s názvem 3ST.002. A není lepší způsob, jak dát o něčem pořádně vědět, než se dát dohromady s LA značkou Fucking Awesome. Navíc je bota signována jejich společným riderem Na-Kel Smithem, jenž je znám jako mladá puška spojovaná se značkou Supreme.

Bota samotná je hodně futuristická a budou se ozývat kladné i záporné ohlasy, ale to už k inovaci a vývoji prostě patří a sama doba ukáže jestli si model 3ST ( 3 stripes ) najde svoje místo na trhu se skate obuví. Každopádně tenhle limitovaný model vybraný jen pro několik skateshopů na světě je hodně zajímavý svým puncem FA a NAKela.

Kožený jednolitý svršek přechází do síťované ponožky jenž zajišťuje stabilitu kotníku. V místě tkaniček a na špičce je materiál perforovaný pro odvádění vlhkosti. Vnitřek kotníku je polstrovaný a na stélce najdeš celoplošný branding Fucking Awesome, jenž je i vyšitý na zadní výstuze patky. V místě tahání gripu na malíkové straně vystupuje podrážka na svršek boty a prodlužuje tak její životnost. Tyto výstupky jsou pak i na dalších místech za účelem větší opory nohy v botě.

Celosvětové datum uvedení na trh je 24.03.2018.

Boty by se měli také objevit začátkem příštího týdne i na našem shopu v Sedlčanech a také on-line v sekci bot adidas Skateboarding.