EUR

CZ EN


Všechny značky

Všechny produkty
0 Kč Košík
19. 02. 2024

City of Love

Nike SB Dunk Low PRM "City of Love" Pack

Release: February 2024

Box color: Purple Box Era

Official colorways:

Coconut Milk/ Light Bone

Burgundy Crush/ Dark Team Red 

 

 

Raffle již proběhl,

boty jsou v nabídce exkluzivně v prodejně POPNAME, Veverkova 6, Praha-Letná a několik velikostí také online.

Nike Skateboarding.

 

Představujeme vám dva modely bot Nike SB Dunk Low Premium ve speciálním limotovaném provedení k příležitosti svátku Svatého Valentýna. Jsou součástí "City Of Love" packu, ke kterému patří dvě barevné varianty. Světlá verze v barvě - Coconut Milk a temně rudá varianta - Burgundy Crush.

Kolekce je inspirovaná Paříží a její vášnivou dynamikou. Pyšní se minimalistickým designem, výstižnými detaily a je nabitá romantikou s prvky renesančního umění. Tónovaný svršek a umělecké ilustrace na svrchní vrstvě stélky dodávají na kontrastu a objemu. Kolekce City of Love je zkrátka poctou dualitě, která je pohonem skateboardingu.

 

 

nike-sb-dunk-low-city-of-love-banner-popname-2024

 

 

Design dále obsahuje inspiraci "Red thread of fate" neboli červenou nití osudu. Jde o východoasijskou víru pocházející z čínské mytologie. Považuje se za neviditelnou červenou nit kolem malíčků těch, kteří jsou předurčeni k tomu, aby se v určité situaci setkali, protože jsou "jejich jedinou pravou láskou".

Boty mají svršek vyroben z kombinace tří různých materiálů - semiše, kůže a canvasu. Swoosh je vyroben z kůže. Vnitřní vložka má světlou barvu s motivem rukou spojených červenou nitkou. Silný fatty jazyk s labelm Nike SB, také omotaným červenou nitkou. Od prvního nazutí působí vyšlápnutým dojmem, odlehčená cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. V balení jedny tkaničky navíc. V nabídce najdeš i Nike SB City of Love trika s dlouhým rukávem, které mají stejnou grafiku jako stélky bot.

Více z nabídky značky Nike SB.

 

 

nike-sb-dunk-low-pro-city-of-love-popname-banner-1190