EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
03. 12. 2019

AJ1 Lance Mountain

                      Píše se rok 1987 a v Powell Peralta videu s názvem "The Search for Animal Chin" můžeš vidět Lance Mountaina jak jezdí ve dvou odlišných modelech kotníkových bot Nike Air Jordan.

A to je předloha a inspirace pro další příběh Nike SB QS edice, která přichází do naší nabídky.

                      Boty Nike SB x Air Jordan 1 Low v barevném provedení Desert Ore / Royal Blue / Dark Powder Blue jsou vyrobeny s plátěným svrškem v pískové barvě, která se obrušováním, nebo skejtováním strhává dolu a obnažuje dvě různé barevné varianty. Pravá bota má světle modro-bílou variantu UNC a levačka pak tmavě modro-černé provedení. Na patkách je odkryto okřídlené logo Air Jordan, na jazyku našitý štítek s logem Nike SB ve zmíněných barvách každé boty. Z boku je podlouhlý swoosh, dvojbarevnou variantu najdeš i u tkaniček a vnitřní polstrování je z prodyšné síťoviny. Podrážka je samozřejmě také v odlišných barvách.

 Lance je nejen ikona skateboardingu, ale také uznávaný kreativní umělec s bohatou historií spojenou s Bones Brigade, Independent, Stussy, Spitfire a Nike SB. U všech značek se pak jeho kreativita, s přesahem i mimo skate, rozvinula a rozvíjí naplno. A je to vidět i u zmíněného modelu bot, kdy vlastně každý pár bot můžeš změnit do jedinečné a originální podoby.

   Boty Nike SB x Air Jordan 1 Low Desert Ore jsou očekávány v nabídce našeho obchodu, kdy se budou prodávat formou RAFFLE ( tedy losováním z obdržených registrací ) a v tomto článku již brzy nalezneš další info o tom kdy bude registrace otevřena a uzavřena.

 

4.12.2019

 Spouštíme registraci na prodej bot Nike SB x Air Jordan 1 Low Desert Ore formou RAFFLE (tedy zakoupením bot na základě vylosování z přihlášek).

 

Veškeré podrobné info naleznete v registarčním formuláři. Bohužel jsme opět dostali velmi malé množství a RAFFLE je tedy omezen pouze na ČR a Slovensko. Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování.

Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování.

Jeden pár na jednu osobu. Registrace mají automatickou kontrolu a více zadaných na stejné adresy se mažou.

   

Registrace bude uzavřena v pátek 06.12.2019 v 10:00, kdy následně proběhne losování.

Vylosovaní výherci budou během 1-2h kontaktováni mailem, aby nám potvrdili převzetí.

Zboží bude pak zasláno na dobírku na Vámi zadané adresy.

Good Luck!

 

 

BLOG-air-jordan-lance-mountain-banner-21-1 (kopie)