EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
02. 10. 2019

BEN-G

                                                                Boty Nike SB Dunk Low x BEN-G jsou úplně prvními botami Nike, které mají celoplošnou ražbu mini swooshe na svém povrchu a zřejmě se tak stanou legendou, mezi fanoušky a sběrateli SB Dunků. Svršek je také vyroben z prvotřídní bílé kůže a inspirace vychází z vintage tenisových návrhů Nike v 80. letech a kampaní tenisového bouřliváka Johna McEnroea ( "McEnroe Swears By Them" ). Podrážka je v zažloutlém nádechu, vnitřní polstrování kotníku pak v zelené barvě Lucid Green a stélky mají celoplošný print v zelené, černé, bílé a červené barvě s mini swooshy.

        Další příběh, který Nike SB prezentuje formou svých speciálních QS kolekcí. BEN-G je skateshop v holandském Amsterdamu, který je vlastněn a provozován skejťákem Bennym Komalou. Longboarda v něm nekoupíš již od roku 2005. Kolabo obsahuje boty Nike SB Dunk Low a také kšiltovky a polo trika s dlouhým rukávem.

Vše by se mělo objevit i v nabídce našeho obchodu POPNAME, kdy budou boty prodávány formou RAFFLE, tedy losováním z registrací. Více informací budeme up-datovat zde.

15.10.2019

Spouštíme registraci na RAFFLE bot Nike SB x BEN-G Dunk Low. Veškeré info o ceně, velikostech a lokalitě doručení naleznete v registarčním formuláři. Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování.

Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování.

Jeden pár na jednu osobu. Registrace kontrolujeme a vícero zadané na stejné adresy se také mažou.

   

Registrace bude uzavřena ve čtvrtek 17.10.2019 v 13:00 kdy následně proběhne losování. Vylosovaní výherci budou obeznámeni mailem a zboží zasláno na dobírku na Vámi zadané adresy.

Good Luck!

 

 

 

 

Post4b

 

Post2c

 

Post3b

 

Bez názvu-1