EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
08. 11. 2021

Ben Kadow

Boty Sk8-Hi Ben Kadow (WEB) po svém exkluzivním releasu v obchodech Supreme na začátku října roku 2021 začíná nyní Vans distribuovat i do dalších vybraných skateshopů. A nyní je k také k dispozici v prodeji i na POPNAME.

 

Vans-Ben-Kadow-Sk8-Hi-1

 

 

Vans Skate Classics od Bena Kadowa Sk8-Hi se soustředí kolem olivově zeleného nylonového středního panelu boty, který je od shora dolů pokrytý rozsáhlou černou pavučinou. Přední část chodidla, špička, očka a pata jsou oděny do poddajného, ​​ale pevného černého semiše. Branding Vansu je pak provedeno černým vlnkovým pruhem na boku a nášivkou s olivovými detaily na jazyku a patce boty.

 

 

Vans-Ben-Kadow-x-Vans-Sk8-Hi-1634733702_773

 

 

Další speciální grafika se objevuje také na vložkách díky tříštivému potisku a stylizovanému podpisu Kadow. Vzhled doplňuje vysoce lesklá černá mezipodešev a vulkanizovaná pryžová podrážka. Z hlediska výkonu mají tyto Vansky dílny Skate Classics od Bena Kadowa stélku POPCUSH s návratem energie pro vynikající odpružení a ochranu proti nárazu. Podložky DURACAP a vroubkovaná páska slibují odolnost, která si poradí i s těmi nejnáročnějším denním skejtováním po vzoru Bena Kadowa. Klasická podešev je vyztužena pryžovou směsí SICKSTICK pro větší přilnavost a pocit prkna.

 

 

Vans-Ben-Kadow-Sk8-Hi-254

 

 

Vans-Ben-Kadow-x-Vans-Sk8-Hi-163473370247_896_

 

 

Vans-Ben-Kadow-x-Vans-Sk8-Hi-7845987

 

 

Vans Skate od Bena Kadowa v kotníkovém provedení legendární siluety Sk8-Hi právě teď v prodeji.

Další informace najdete na kartě produktu - Vans.