EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
19. 01. 2022

BUSY

Vzpomenete si, co jste dělali ve svých 14 letech, nebo třeba v 11 letech? Jsme moc rádi, že můžeme podporovat kluky jako Naty (14) a Zak (11) Větrovský. Kromě toho, že pěkně skejtujou, mají v sobě ještě něco navíc. Něco co dělá ze skatu v téhle verzi přesně to, co se nám na něm nejvíc líbí. Je to jejich originalita a také přesah do jiných disciplín, které jsou často na skate subkulturu napojené. Fotka, kamera, móda, kresba... Premiéra filmu BUSY proběhla 6. 1. 2022 v Praze na náplavce a za celým projektem stojí právě Nataniel Větrovský, který video točil a editoval a pak také zařizoval premiéru.

 

 

busy-2

 

 

Sám Naty nám o filmu řekl:

"Celé to začalo tím, že jsem prodal starý kolo a koupil si novou kameru Panasonic HMC154. To mě a všechny kámoše vyhecovalo začít pořádně točit. Hned druhý den, co jsem měl kameru, jsme šli s bráchou točit na streety. Neměl jsem vlastně úplně nic v plánu, prostě jsme točili a ještě neřešili, co z toho vznikne. Postupně jsme to začali brát víc vážně a trochu víc to promýšlet. Zak začal pracovat na animacích a jezdili jsme i do různých dalších měst v Česku. Jenda a Fanda Havránkovi u nás přespávali skoro každý víkend a vyráželi jsme na spoty po celé ČR. Točilo se třeba kromě Prahy taky v Plzni, Ústí nad Labem, Brandýse, Děčíně a Českých Budějovicích. Nejvíc jsme natáčeli s Fandou Havránkem, což jde asi poznat podle toho, kolik má záběrů v jeho partu. Po cca 5 měsících jsme byli u konce. Začal jsem přemýšlet, kde by mohla být premiéra, a taky začal pracovat na DVD.
Cover na obal mi pomohla udělat máma a premiéru v BIKE7 mi pomohl zařídit táta. Já začal stříhat video a pak jsem ho postupně vypaloval na nosiče. Všechno bylo hotový a dva dny před premiérou jsem večer zjistil, že písnička, co jsem dal do videa už byla v Supreme videu. Tak jsme sehnali nový disky, přestříhal jsem video a celý den jsem to znovu vypaloval. Pak už konečně nastal den premiéry, který jsem si moc užil. Dorazili všichni feláci a dokonce i několik mých vzorů. Bylo tam víc lidí, než jsem čekal a za to jsem hrozně vděčnej. Taky S/O Zakovi, který namaloval super obrazy, co tam byly vystavené. Všechna DVD se vyprodala a z videa mám obrovskou radost.

Díky všem, co mi s tím jakkoliv pomohli a co se zúčastnili."

 

 

 

 

busy-1

 

 

 

busy-6

 

 

 Ve videu jezdí:

Alex Rajna, Mikuláš a Ben Konrád, Cyril Škoch, Fanda a Jenda Havránek, Dan Dujsík, Egor Kuznetsov, Hynek Laštovka, Zak Větrovský, Ondra Jindra, Pablo Rivera, Lumír Benda, Fanda Fujan.