EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
06. 04. 2023

Cons x Alltimers

                           Značka Alltimers se sídlem v New Yorku kombinuje vibe luxusu a bláto ze zadních uliček a dává tím každému pocit, že má status VIP. Pro svou první spolupráci Converse Cons a značky Alltimers přinesli mistři neúcty svůj jedinečný pohled do klasických modelů bot Fastbreak Pro a One Star Pro.

 

Alltimers Fastbreak Pro přenáší ze svého originálu vydaného v roce 1983 atmosféru devadesáte a vyznačuje se prvotřídní konstrukcí z kůže a nubuku s přidanými překryvy a texturami, inspirovanými designovými dovednostmi Alexise Sablone. Spolu s luxusním provedením přidal Alltimers reliéfní značku na patě a potištěnou vnitřní stélku. Estetický zázrak s jemnými prvky nočního života, Alltimers Fastbreak Pro je vybaven pěnovou vložkou CX pro tlumení nárazů a trakční pryžovou podrážkou pro cit prkna a lepší přilnavost.

Converse x Alltimers One Star Pro v modré barvě Midnight Navy je pak vyroben v kombinaci premium kůže a canvasu, mají klasickou vulc podrážku s logem CONS na patce a z boku boty vystupuje bílá hvězda. Polstrovaný lem kolem kotníku, odolná špička a vnitřní vložka s technologií CX pro měkkčí dopady a větší pohodlí. Na obou botách na patě vyražené logo Alltimers. Na vnitřní stélce natištěné logo CONS a Alltimers.

 

Tato limitovaná kolekce

bude v nabídce kamenného obchodu POPNAME, Veverkova 6, Praha Letná

a online od 07.04.2023.

 

 

cons_ALLTIMERS_01

 

 

 

cons_ALLTIMERS_02

 

 

 

cons_ALLTIMERS_05

 

 

Sleduj celou nabídku značky CONS.