EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
14. 10. 2020

Dunk Low CRATER

                                                Kolekce bot Nike SB Dunk Low Pro E, nebo také zvané jako "Crater" ukazuje, jak značka Nike SB dokázala jedinečně uchopit principy cirkulárního designu a použít nejnovější konstrukci z kompozitního materiálu.

Název vychází z recyklované pěny Crater, kterou najdeš v každé mezipodešvi těhle bot. Kolekce spojuje odkaz značky Nike SB s filozofií udržitelnosti a vytváří nový estetický dojem syrovosti vycházející z metody výroby bot.

 

 

boty-nike-sb-dunk-low-pro-E-crater-2728

 

 

Bota Dunk byla slavná už předtím, než se její podrážka poprvé dotkla prkna.

Skateboardisté si tenhle původně basketbalový model oblíbili pro jeho odolnost a fantastický kontakt s prknem. V roce 2002 jsme poupravili střih, aby lépe odpovídal potřebám nové cílové skupiny. Jedním z nových prvků byl vzduchový polštář Zoom ve svrchní vrstvě stélky. Tuhle edici jsme vytvořili s použitím recyklovaných materiálů a snížili tak množství odpadu. Zůstává věrná tradici, ale přitom naznačuje, jak budou vypadat skateboardové boty v budoucnosti.

Boty Nike SB Dunk Low Pro E Crater mají světový releas prodeje v sobotu 17.10.2020 a budou k dispozici i v našem obchodě POPNAME.

Sleduj nás na @popname_cz pro další informace.

 

 

boty-nike-sb-dunk-low-pro-E-crater-2717

 

 

16.10.2020
 

Pravidla a podmínky RAFFLE prodeje bot Nike SB Dunk Low Pro E CRATER.

Čti pozorně!!!

Raffle se bude otevírat formou registrace a dále splnění podmínek na našem instagramovém účtu @popname_cz

Tyto 4 body musíš splnit, aby jsi se dostal do RAFFLE slosování:

 

1. Vyplň a zaplať registrační formulář. Registrační okno pro platbu otevíráme zde, na konci článku a to v pondělí 19.10.2020 v 9:00 a uzavřeno bude náhodně ještě během téhož dopoledne.

2. Sleduj náš instagramový profil @popname_cz

3. Dej like fotce s boty Nike SB Dunk Low Eco, která se objeví v pátek navečer na našem instagramu @popname_cz

4. Určeno pouze pro Českou republiku a Slovensko, jeden pár na osobu, žádné adresy pro přesměrování!

 

Cena bot je 2699 CZK / 100

K dispozici jsou velikosti US 6 - US 12.

Boty jsou baleny v QS multicolor boxech a v rámci Eco řady nejsou polstrované papírem ani do papíru baleny.

 

Informace k platbě předem.

Nezaplacený proces registrace se do slosování nedostane. Proces probíhá tak, že jsou peníze blokovány platební bránou a pouze ty vylosované se zaúčtují, tedy strhávají na náš účet.

Peníze nevylosovaných registrací se okamžitě po losování odblokují a PayU bránou odešlou zpět k majitelům. Bohužel čas za který se dostanou zpět k majiteli neovlivníme a je v režii té konkrétní banky, kterou máš.

Povolena je pouze jedna registrace na jednu osobu, podvodné registrace jsou zachytávány kontrolními mechanismy a do slosování se nedostanou, neriskujte tak úplné vypadnutí ze systému přidáním registrace navíc na babičku, nebo strejdu z vedlejšího města. Pečlivě si před odesláním zkontroluj celou registraci, její údaje adresy, e-mail a hlavně pak velikost bot, tu již nelze poté změnit.

 

Jak poznám, že je moje registrace OK? Jednoduše tak, že obdržíte mail od nás s číslem registrace a také mail od PayU kde je ověření stavu vaší platby. Po kliknutí na stav vyskočí NEPOTVRZENO a to je dobře, peníze jsou zatím blokovány platební bránou.

 

V případě, že se vám nepovedlo zaplatit ověřte vaší kartu, její limity, zda máte nastaveny zahraniční platby, dostatečný zůstatek, rychlost připojení netu kde právě jste atd. Poté zkuste registraci klidně ještě jednou. Veškeré zdvojené registrace na ty samé údaje před losováním projdeme a všechny neprovedené vymažeme, tak aby tam zbyla pouze jedna pozdější a zaplacená, která projde do losování.

 

 

Po uzavření registrace (čas není pevně stanoven), proběhne důkladná kontrola a poté teprve losování.

Během pondělí 19.10.2020 budeme výherce i nevylosované kontaktovat na mail a následně balíky odesílat.

Veškeré další informace nebudeme poskytovat, nepište nám a nevolejte ohledně informací ohledně releasu, vše je zde popsáno a stačí jen pozorně číst.

 

Hodně štěstí!

 

Nike SB Dunk Low Pro Eco