EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
04. 06. 2021

Hardgoods

Potřebuješ čerstvou desku, kolečka nebo trucky? Koukni k nám na e-shop, vyber si a objednej.V nabídce jsou kola různých tvarů a velikostí od předních výrobců. Například nejlepší řada od Spitfire - Formula Four, kombinující vlastnosti pro různé druhy porvrchů. Nebo streetová top kvalita od Bones - STF (Street Tech Formula), vyrobená patentovanou technologií pro nejlepší odolnost a jízdu. 

 

 

popname-hw-spitfire-wheels-banner-popname-2209

 

Nové desky na našich stránkách od Polar Skate Co, také v old school shapech 90. let. Některé desky mají úpravu Wheel Well - výbrus pro kolečka, který umožňuje ostřejší zatáčení a také menší pravděpodobnost zaseknutí.

 

popname-hw-2287

 

 

Podařilo se nám doskladnit několik kusů od Palace. K dostání je opět model Tri-Ferg s motivem trojúhelníkových log Palace nebo pro-modely Tiles jednotlivých riderů.

 

 

popname-hw-xx71

 

 

Dále najdeš prkna od GX1000Fucking Awesome a dalších. Všechny desky jsou vyrobeny z kvalitních sedmi vrstev kanadského javoru.

 

 

popname-hw-1111  

 

 

Z trucků můžeš objednávat klasická nebo odlehčená provedení od Thunder a Independent. Na výběr je z týmových modelů a také pro-modelů riderů, jako třeba Louie Lopez, Chris Joslin, Andrew Reynolds a další.