EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
03. 06. 2022

Lookbook

Jarní a letní kolekce (Spring & Summer 2022) aktuálních kolekcí skate značek plní nabídku našeho obchodu. Vybíráme několik ikonických, ve světě skateboardingu zaběhlích značek a jejich modelů, ale také relativně mladé a neokoukané brandy.

V lookbooku tak můžeš najít kanadský DIME, legendární workwear Dickies, francouzskou Magentu, holandský Tired, nebo kalifornskou klasiku Vans.

 

 

pop-ss22-Dickies_873_grey_08_Daniel_Dujsik

 

 

pop-ss22-Dickies_873_grey_10_Daniel_Dujsik

 

Dickies 873 Work Pants Grey

Kalhoty z kolekce americké značky Dickies s názvem 873 Work Pants v tmavě šedé barvě. Dvě přední a dvě zadní kapsy na drobnosti. Vzadu nášivka s logem Dikies. Zapínání na knoflík. Ideální na skateboarding a běžné nošení. Materiál 65% polyester a 35% bavlna. Střih Slim Straight.

 

 

pop-ss22-Magenta_camera_tee_white_01_Daniel_Dujsik

 

Magenta Camera Tee White

 Triko Magenta a model s názvem Camera Tee v bílé barvě s krátkým rukávem. Na prsou potisk fotoaparátu Polaroid SX-70 a malý decentní nápis Magenta SX-70 Fourth Dimension Camera. Magenta Skateboards je značka z francouzského města Bordeaux. Roku 2010, ji společně založili tři kamarádi a skateři Soy Panday, Vivien Feil a Jean Feil. Cílem brandu je přínos kreativity a většího rozšíření do současné skate scény. Za uměleckým zpracováním grafik a celkovou desiginovou tváří Magenty stojí především právě sám Soy Panday.

 

 

pop-ss22-Tired_broken_key_tee_01_Daniel_Dujsik

 

 

pop-ss22-Tired-Kopa-kickflip-dov-may2022_Daniel_Dujsik

 

Tired Broken Key Pocket LS White

 Triko Tired Skateboards, model s názvem Broken Key Pocket LS Tee v bílé barvě. Na levé straně prsou kapsička s natištěný nápisem Tired a na zádech velký pastelový potisk zlomeného klíče. Vyrobeno ze 100% bavlny. Tired Skateboards je značka založená známým umělcem Pietem Parrou a jeho kamarádem, skaterem Bradem Stabou. Jejich grafiky se nesou v retro stylu 70. let, pastelových barvách a abstrakci.

 

 

pop-ss22-Vans_slipon_dressbluedove_03_Daniel_Dujsik

 

Vans Skate Slip-On Dress Blue Dove

Boty Vans z nové řady Skate Classic a legendární model Slip-On se svrškem vyrobeným z kombinace semiše a zesíleného canvasu v tmavě modro šedém provedení Dress Blue/ Turtle Dove. Vylepšená, lepivější, vaflová vulc podrážka s technologií SickStick a logem Vans Skateboarding na patce. Velmi pohodlná, anatomicky tvarovaná vnitřní stélka PopCush pro tlumení nárazů, odolná Duracap vrstva se zesílenou špičkou a polstrovaný lem patky pro větší pohodlí. Z boku boty je decentní šachovnicová vlaječka Vans.

 

 

pop-ss22-Dime_evolution_hoodie_navy_02_Daniel_Dujsik

 

Dime Evolution Hoodie Navy

Mikina Dime s názvem Evolution Hoodie v tmavě modré barvě. Na prsou potisk žirafy s dlouhým zakrouceným krkem do loga Dime. Kapuce a velká přední kapsa. Žebrované, elastické konce rukávů a pas. Materiál 100% bavlna s vysokou gramáží.

 

 

Skaters:

Emanuel Ngo, Žeňa Grygoriev, Tomáš Kopáček

 

Photo: 

Daniel Dujsik

@danieldujsik