EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
17. 12. 2020

Ripndip

Vánoční kolekce RIPNDIP právě dorazila do nabídky našeho obchodu a je to ta nejlepší řada co jsme zatím od této americké crazy značky viděli. Najdeš v ní kromě apparelu s šílenými grafikami také vtipnou nabídku doplňků a artefaktů od kondomů, roušek, popelníků, raritních sběratelských vinylových figurek až po toaletní papír.

Píše se rok 2009 a Ryan O'Connor si v garáži svojí mámy tiskne na trička v kterých pak skejtuje slogan Ripndip. Originalita je tak působivá, že během chvíle strhne pozornost celého svého okolí. Ryan s kámoši objíždí okolní parky a rozdává skejťákům svoje trika. V oblečení Ripndip můžeš vidět jezdce jako je Johan Stuckey, nebo Jack Moran. 

Grafice limitovaných kousků oblečení a doplňků Rip N Dip nechybí nápad, pestré barvy a hlavně humor. Častým motivem této skate a streetwear značky je bílá kočka Lord Nermal a mimozemšťan Lord Alien ( We Out Here ), nově pak také černá kočka Lord Jermal. Nyní tento brand přesídlil do Los Angeles a začíná se z něj stávat hlavně mezi mladou generací kult.

 

 

ripndip-lord-jermal-vinyl-figure-banner-popname_MG_4720