EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
18. 04. 2023

Run the Jewels

Nike SB x Run The Jewels Dunk High Active Pink

Nike SB x Run The Jewels Dunk Low Royal Blue

Release: April 2023

Box color: Sail Box Era

Official colorway: Active Pink/ Black- Metallic Gold

Deep Royal Blue/ Active Pink- Blue Chill

 

 

Model bot Nike SB Dunk High a Dunk Low ve speciální limitované kolaboraci s rapovým duem Run The Jewels. RTJ tvoří dvojice Killer Mike a El-P. Společně mísí klasický hip-hop s aktuálními trendy a jejich ikonický zvuk je ovlivněn Brooklynem a Atlantou. Do tvrdých bassových beatů rapují o kritice sociální dynamiky, systémů a hledání spravedlnosti. Někdy jsou přezdíváni jako "Yankee and the Brave", podle baseballových klubů New York Yankees a Atlanta Braves. Colorway je inspirována jejich nejnovějšími alby RTJ3 a RTJ4. Od prvního nazutí působí vyšlápnutým dojmem.

Vysoká verze má svršek vyrobený z kombinace imitace zvířecí srsti a kůže s perforovanou špičkou, odlehčená cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Dlouhý kožený jazyk s labelem Nike SB a polstrovaný lem kotníku pro větší pohodlí, z boku 3D swoosh připomínající drahokam. Vnitřní vložka s kreslenou grafikou rukou ukazujících pěst a zbraň - symbolizující jejich logo. V balení troje náhradní barevné tkaničky.

Nízká verze má svršek vyrobený z kombinace broušeného a česaného semiše s perforovanou špičkou, odlehčená cupsole podrážka má navíc Zoom Air polštář na tlumení nárazů. Skrz čirou podrážku je vidět nápis Run The Jewels. Klínek na jazyku zajišťuje dokonale padnoucí střih, který je zárukou vynikajícího kontaktu s prknem a jeho ovládání. Silnější kožený jazyk s koženým labelem Nike SB a polstrovaný lem kotníku pro větší pohodlí, z boku kontrastní swoosh. Vnitřní vložka s kreslenou grafikou rukou ukazujících pěst a zbraň - symbolizující jejich logo. V balení náhradní barevené tkaničky.

V prodeji formou Instagram Rafflu, sleduj nás na @popname.cz pro více informací.

Více z nabídky značky Nike SB.

 

 

 

nike-sb-x-run-the-jewels-dunk-banner-popname-_61

 

 

 

nike-sb-x-run-the-jewels-dunk-banner-popname-_6023

 

 

 

nike-sb-x-run-the-jewels-dunk-banner-popname-_6020