EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
13. 04. 2023

Vans x Quasi

Limitovaná kolaborace značek Vans a Quasi je nyní v nabídce POPNAME.

                  Značku založil Chad Bowers ve městě Dayton ve státě Ohio. Vyznačují se kreativní grafikou, která dbá na minimalismus a zachování jedinečného vkusu. Na tvorbě motivů se podílejí skaters z celého týmu. Mezi ridery najdeš jména jako Gilbert Crocket, Justin Henry, Bobby De Keyzer, Jake Johnson, Josh Wilson a Dick Rizzo.

 

Boty Vans ze speciální kolekce se skejtovou značkou Quasi Skateboards jsou zastoupeny modely Old Skool a Gilbert Crocket Hi Decon.

Jedná se o řadu Skate Classic a model Old Skool má svršek z kombinace semiše a zesíleného canvasu. Z boku je ikonická vlnka s malou šachovnicovou vlaječkou, kovová očka, polstrovaný a vyztužený lem patky, velmi pohodlná, anatomicky tvarovaná vnitřní stélka PopCush pro tlumení nárazů a odolná Duracap vrstva se zesílenou špičkou. Černá vulc podrážka SickStick s klasickým vaflovým vzorem pro lepší přilnavost na prkně. U každé boty je přívěsek Big J. 

Gilbert Crocket nabízí kotníkovou siluetu se svrškem ze super zesíleného cnavasu ve špinavě bílé barvě. Tmavohnědá podrážka s konstrukcí Waffle Cup pro lepší pocit prkna obsahuje také Duracap technologii na zesílení namáhaných částí boty. Uvnitř je velmi pohodlná, anatomicky tvarovaná stélka PopCush pro tlumení nárazů. Tenký jazyk s klínky, náhradní tkaničky a přívěsek v podobě Dicka Rizzo.

Kromě bot v nabídce nalezneš také dvě trika a kraťasy.

Celá nabídka značky Vans.

 

 

 

vans-quasi-collectoion-popname-banner-_CrockettHighDecon_VN0007QVTBD_Quasi_Wht_4_5000x

 

 

vans-quasi-collectoion-popname-banner-_OldSkool_VN0A5FCB1O7_Quasi_Asphalt_3851_5000x

 

 

vans-quasi-collectoion-popname-banner-_WindowElasticWaistShort_VN0008MKBLK_Blk_3597_5000x

 

 

Vans_Quasi_HocusPocusSSTee_VN0008D5BUH_BlkVapGry_3544