EUR

CZ EN


ALL BRANDS

All products
0 Kč Basket
06. 08. 2019

Nike SB X Air Jordan 1

                   Boty navržené Ericem Kostonem jako další část příběhů, které Nike SB poslední dobou sděluje formou svých QS kolekcí. Tentokrát se jedná o model bot Nike SB Air Jordan 1 Low v modrém barevném provedení odkazujícím na univerzitní působení Michaela Jordana v teamu Tar Heels North Carolina, proto se také někdy označují jako UNC. 

Eric Koston je po Lance Mountainovi teprve druhým skejterm, který je podepsaný na botě Air Jordan. Tato bota byla z historického hlediska velmi oblíbená v skate komunitě pro svoje pohodlí, pevnost, výdrž a také vzhled. V Jordanech si tak mohl vidět skejtovat legendy jako Gino Iannucci, Reese Forbes, nebo ještě starší generaci Bones Brigade, Lance Mountaina, Christiana Hosoie a nebo Natase Kaupase.

S podpisem je to tentokrát doslova. Na vnitřní části jazyku nalezneš Ericův podpis a na druhé straně štítku pak cenovku $ 24.99. Cenovka má analogii na příběh z Ericova dětství, kdy přesně tyto boty objevil v outletu za částku $24.99, ale jeho máma mu je zatrhla koupit.

Nike SB x Air Jordan 1 Low by Eric Koston v barvách UNC jsou očekávány v nabídce našeho obchodu, kdy se budou prodávat formou RAFFLE ( losováním z obdržených registrací )a v tomto článku již brzy nalezneš další info o tom kdy bude registrace otevřena a uzavřena.

 

7.8.2019

      K dispozici budou velikosti US 8 až US 12. Cena za boty je stanovena na 2599 CZK nebo 105 EUR dle země doručení. Z důvodu velice malého množství jsme umožnili registraci pouze pro území České republiky a Slovenska.

 

8.8.2019

Spouštíme registraci na RAFFLE bot Nike SB x Air Jordan 1 Low UNC. Na linku níže vyplňte pečlivě údaje potřebné pro losování. Pokud zadáte špatně mail, nebo telefon tak riskujete nedoručení. Také překontrolujte ostatní údaje a hlavně velikost, která je v US číslování.

Pokud se bude opakovat více registrací se stejnými, nebo i hodně podobnými údaji, riskujete tím vyřazení z losování.

Jeden pár na jednu osobu. Registrace kontrolujeme a vícero zadané na stejné adresy se také mažou.

   

Registrace bude uzavřena dne 10.8.2019 dopoledne v 10:00. Během pondělního dopoledne proběhne losování. Vylosovaní výherci budou obeznámeni mailem a zboží zasláno na dobírku na Vámi zadané adresy.

Good Luck!